Τα συγχαρητήριά του στην εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των γυναικών, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο twitter.

«Η Εθνική Ομάδα πόλο γυναικών κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μας κάνατε όλους υπερήφανους. Θερμά συγχαρητήρια!» έγραψε στο μήνυμά του o Έλληνας πρωθυπουργός.

Την ομάδα της Καμμένου συνεχάρη και ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, με ανάρτησή του στο Twitter, η οποία ήταν η εξής:

«Θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα πόλο γυναικών. Στον πιο κρίσιμο αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, δικαίωσε τις προσδοκίες, πέτυχε το νταμπλ: χάλκινο μετάλλιο και ιστορική πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024. Μπράβο στα κορίτσια, στο προπονητικό τιμ και στην Ομοσπονδία».

Από τη μεριά του ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς έγραψε στο twitter: «Χάλκινο μετάλλιο, χρυσή πρόκριση, είμαστε στο Παρίσι! Άμυνα, η μητέρα της νίκης επί της Ιταλίας στον μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με 7-6! Μπράβο κορίτσια, μπράβο Αλεξία! Το ελληνικό πόλο με full ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες!».

https://platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑπόλαυση το χιονοδρομικό κέντρο στο Πήλιο για εκατοντάδες επισκέπτες
Επόμενο άρθροΣυγχαρητήρια Μητσοτάκη στην Εθνική Πόλο: Μας κάνατε όλους υπερήφανους