Απολογούνται αυτήν την ώρα οι τρεις πρώτοι από τους συνολικά έξι συλληφθέντες για το κύκλωμα μαστροπείας που εξέδιδε ανήλικες, στον Κολωνό, ανάμεσά τους και η διαβόητη Λορέλα.

Οι κατηγορούμενοι, που φαίνεται ότι θα αρνηθούν τις κατηγορίες όπως τους αποδίδονται, έχουν οδηγηθεί στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων από νωρίς το πρωί.

Στον ανακριτή απολογούνται οι τρεις πρώτοι συλληφθέντες, μεταξύ των οποίων και η Λορέλα

Κατά περίπτωση τους αποδίδονται τα αδικήματα της μαστροπείας, μαστροπείας με ανήλικη, μαστροπείας με ανήλικη κάτω των 15 ετών, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και πορνογραφία.

Στις κάμερες μίλησε μια 17χρονη κοπέλα που φέρεται να είναι μεταξύ των θυμάτων του κυκλώματος, η οποία όμως αρνήθηκε ότι την είχαν εξωθήσει στην πορνεία.

Έβγαλε εντελώς «κάδρου» την αποκαλούμενη Λορέλα λέγοντας ότι εκείνη προσπαθούσε να την αποτρέψει και ό,τι γινόταν, γινόταν με τη θέλησή της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, ήταν αυτή που εξώθησε στην πορνεία την 15χρονη και φαίνεται να επιρρίπτει ευθύνες στην 25χρονη που συνελήφθη χθες.

Την ίδια στιγμή, νέα στοιχεία βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας σχετικά με τον τρόπο δράσης της Λορέλας και της Έλενας, που είχαν αρχηγικό ρόλο στο κύκλωμα μαστροπείας στον Κολωνό, με θύματα ανήλικες.

Η 30χρονη Λορέλα από την Αλβανία, μητέρα ενός αγοριού, και η 25χρονη Έλενα «ψάρευαν» τα κορίτσια σε κλαμπ, με δόλωμα τη χλιδάτη ζωή που έκαναν οι ίδιες: Ακριβά αυτοκίνητα, επώνυμα ρούχα και διακοπές σε πολυτελή σκάφη και ξενοδοχεία.

Η Λορέλα έφερνε στο διαμέρισμα της, στον Κολωνό, τις ανήλικες, τις οποίες «στρατολογούσε», ωστόσο τόσο στην πολυκατοικία, όπου έμενε, όσο και στη γειτονιά εμφανιζόταν ως αισθητικός, για να δικαιολογήσει τη συχνή παρουσία των κοριτσιών στο σπίτι της.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροTo Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου των Ελληνίδων Βόλου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του
Επόμενο άρθρο«Η κυβέρνηση προσπαθεί να μετακυλήσει τις ευθύνες της» – Πυρά ΣΥΡΙΖΑ για την αλλαγή ηγεσίας στην ΕΛ.ΑΣ.