Την πρώτη του επίσκεψη πραγματοποίησε ο νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, Αργύρης Κοπάνας, στα συνεργεία συντήρησης και επισκευής βλαβών και συνομίλησε με το τεχνικό προσωπικό.
Ο κ. Κοπάνας συνοδευόταν από τον Γενικό Διευθυντή, Δημήτρη Κουτσιφέλη, τον διευθυντή λειτουργίας και συντήρησης των υποδομών, Μίλτο Φαναριώτη και την αντιπρόεδρο, Δέσποινα Κότογλου.

Ο Αργύρης Κοπάνας ενημερώθηκε για τη λειτουργία του τμήματος και απευθυνόμενος στους εργαζόμενους τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής: “όταν ανταποκρινόμαστε άμεσα, όταν επισκευάζουμε μια βλάβη γρήγορα και σωστά, όταν είμαστε αποτελεσματικοί, τότε διευκολύνουμε τους συνδημότες μας στην καθημερινότητά τους, και αυτό είναι το πρώτο ζητούμενο και για εμένα προσωπικά. Παράλληλα, αναβαθμίζουμε το κύρος και την αξιοπιστία της Επιχείρησης.

Δώσατε εξετάσεις ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες, στις ακραίες πλημμύρες του Σεπτεμβρίου, και πετύχαμε. Αναγνωρίζω των αγώνα και την προσπάθειά σας.
Ο πήχης είναι ήδη ψηλά. Πρέπει να μη χαμηλώσει ούτε ένα εκατοστό.
Ωστόσο, μαζί θα εντοπίσουμε σημεία που μπορούμε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι και μαζί θα βελτιώσουμε τα σημεία αυτά”.

Κλείνοντας, ο κ. Κοπάνας διαβεβαίωσε τους εργαζομένους οτι θα είναι συνεχώς κοντά τους για να αντιμετωπίζονται τα ζητήματα που θα προκύπτουν.

Προηγούμενο άρθροΜητρόπολη Δημητριάδος: Ρασοφορία Μοναχού και Χειροτονία Διακόνου
Επόμενο άρθροΛύσσα: Πού και πότε ξεκινά ο εμβολιασμός των κόκκινων αλεπούδων