Μήνυση έκαναν στη Madonna δύο θαυμαστές της και την κατηγορούν ότι έπαθαν «ζημιά», επειδή η βασίλισσα της ποπ καθυστέρησε για πάνω από 2 ώρες να ξεκινήσει τη συναυλία της στο Barclays Center του Μπρούκλιν, που σημαίνει ότι ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα και «δεν είχαν τρόπο να γυρίσουν σπίτι» αλλά και ότι «δούλευαν νωρίς το πρωί την επομένη».

Η Madonna έχει ξεκινήσει την περιοδεία Celebration Tour από την Ο2 Arena στο Λονδίνο τον περασμένο Οκτώβριο. Μεταξύ άλλων, η 65χρονη βασίλισσα της ποπ έκανε live εμφανίσεις στις ΗΠΑ. Μετά τα παράπονα τον περασμένο Δεκέμβριο για καθυστέρηση της έναρξης της συναυλίας της, δύο θαυμαστές πήγαν την υπόθεση ένα βήμα παρακάτω και της έκαναν μήνυση!

Σύμφωνα με το Sky News, που επικαλείται πληροφορίες του NBC, οι Michael Fellows και Jonathan Hadden κατηγορούν τη Madonna ότι ξεκίνησε τη συναυλία γύρω στις 22:45, δηλαδή 2 ώρες και 15 λεπτά μετά την προγραμματισμένη ώρα έναρξης στις 20:30.

Αυτό σημαίνει πως η Madonna κατέβηκε από τη σκηνή μετά τα μεσάνυχτα, αφήνοντας στους θαυμαστές της «περιορισμένους τρόπους να γυρίσουν σπίτι τους» ή «αναγκάζοντάς τους να πληρώσουν το αυξημένο κόστος» της μετακίνησής τους, επειδή προφανώς δεν θα υπήρχαν δρομολόγια των ΜΜΜ εκείνη την ώρα και έπρεπε να πάρουν ταξί.

Μιας και η συναυλία ήταν απόγευμα Τετάρτης, οι θαυμαστές της παραπονέθηκαν ότι «έπρεπε να ξυπνήσουν νωρίς την επόμενη ημέρα για να πάνε στη δουλειά τους και να ασχοληθούν με τις υπόλοιπες υποχρεώσεις τους».

https://platform.twitter.com/widgets.js

Εκτός της Madonna, οι Fellows και Hadden μήνυσαν και το Barclays Center αλλά και την εταιρεία διοργάνωσης Live Center.

Πάντως φαίνεται ότι η καθυστέρηση της Madonna να ανέβει στη σκηνή είναι ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο. Το Sky News αναφέρει, επικαλούμενο την ιστοσελίδα Setlist που παρακολουθεί τα τραγούδια και τις ώρες διεξαγωγής μεγάλων συναυλιών, πως η Madonna άργησε για πολλή ώρα να ξεκινήσει τις συναυλίες της στη Βοστώνη, το Τορόντο και το Ντιτρόιτ.

To άρθρο Μήνυση στη Madonna έκαναν θαυμαστές της επειδή καθυστέρησε 2 ώρες να ξεκινήσει τη συναυλία της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Οι Ένοπλες Δυνάμεις πρέπει να εξελιχθούν» λέει ο Δένδιας
Επόμενο άρθροTo Cinobo Όπερα υποδέχεται το 2024 με συνεργασίες με τις Νύχτες Πρεμιέρας και το Midnight Express