Σε εξέλιξη βρίσκεται η τρίτη προσπάθεια βίαιης έξωσης της Ιωάννας Κολοβού από το σπίτι της στου Ζωγράφου, Αβύδου 146. Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν μεταβεί στο σημείο, από τα ξημερώματα της Τετάρτης, σπάζοντας την πόρτα, ενώ τα πράγματα της οικογένειας φορτώθηκαν σε φορτηγό (φωτογραφία επάνω).

Η χαμηλοσυνταξιούχος δημοσιογράφος και ο γιος της έχουν συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου, μετά από μήνυση του νέου ιδιοκτήτη και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου, με το ΠΑΜΕ και άλλους φορείς να καλούν σε συγκέντρωση συμπαράστασης.

Ενταση

Νωρίτερα, τα ΜΑΤ επιτέθηκαν με χημικά στον κόσμο που βρέθηκε έξω από το σπίτι της Ι. Κολοβού, που έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό, αντιδρώντας στην νέα προσπάθεια έξωσης.

«Κανένας μόνος παντού ξεσηκωμός τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός» φώναζαν οι συγκεντρωμένοι.

Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και τα ΜΑΤ έχουν αποκλείσει την πρόσβαση στον δρόμο που βρίσκεται το σπίτι, ενώ το φορτηγό μαζεύει τα πράγματα της γυναίκας από το σπίτι.

«Εδώ είμαστε, ήρθαμε από το πρωί. Έγινε μια κινητοποίηση αλλά δυστυχώς δεν προλάβαμε. Υπήρχε εισαγγελέας, έγινε η έξωση και τώρα τους πάνε στο αστυνομικό τμήμα» τόνισε «στο Κόκκινο» η δήμαρχος Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη. «Τους πήραν με τις παντόφλες», υπογράμμισε. «Πολύ άγρια αυτά που συμβαίνουν».

Δείτε βίντεο και εικόνες

https://platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚύπελλο Ελλάδας: Κοντράρονται στη «Λεωφόρο» Παναθηναϊκός και Ατρόμητος
Επόμενο άρθροΈγκλημα στο Μεσολόγγι: Ανοίγει η βεντάλια των ερευνών – «Δύσκολο να μην υπήρξε συνεργός»