Λάρισα 9-10.2.2024, Πάρκο Καινοτομίας JOIST

Αναπτύσσετε τα δικά σας καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες και αναζητάτε δυνητικούς συνεργάτες που θα υποστηρίξουν την περαιτέρω εξέλιξή σας;

Μη χάσετε την ευκαιρία να δηλώσετε δωρεάν συμμετοχή στο InnoventForum 2024,που στοχεύειστη δικτύωση καιτη συνεργασία.

Το InnoventForum είναι μια διήμερη υβριδική έκθεση αφιερωμένη στην Επιστήμη και την Τεχνολογία που προωθεί και αναδεικνύει καινοτόμεςτεχνολογικές λύσεις, προς όφελος της ανθρωπότητας με στόχο την αξιοποίησή τους μέσα από τη δικτύωση και τη συνεργασία.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης και online την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024 στη Λάρισα,με διοργανωτή το Πάρκο Καινοτομίας JOIST και συνδιοργανωτές το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και τηνΠεριφέρεια Θεσσαλίας, υπό την αιγίδα τoυΥπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του Υπουργείου Ανάπτυξης .

Μία από τις σημαντικότερες δράσεις στο πλαίσιο τουInnoventForum, είναι η διεξαγωγή τουΒ2Β MatchmakingEvent. Οιεπιχειρηματικές και ερευνητικές συναντήσεις στοχεύουν νακαλλιεργήσουν επιχειρηματικές, τεχνολογικές και ερευνητικές συνεργασίες, φέρνοντας σε επαφή κοινότητες καινοτομίας από την Ελλάδα, τηνΕυρώπη και τρίτες χώρες,στους ακόλουθους τομείς ενδιαφέροντος:

Education, Environment & Energy, Social Entrepreneurship, Public Sector/ Government, Manufacturing, Arts & Culture, Smart Cities, Gaming, Construction, Technology & Quality of Life, Innovation Hubs, Innovative Business proposals and plans (startups & students).

Το Innovent B2B MatchmakingEvent υποστηρίζεται από το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ και το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, μέλη του Δικτύου Enterprise Europe NetworkHellas και τον Σύνδεσμο Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών. Οι συναντήσεις θα διεξαχθούν υβριδικά στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST στις 09-10 Φεβρουαρίου και 11 Φεβρουαρίου αποκλειστικά online.

Η συμμετοχή σας στις matchmaking συναντήσεις είναι δωρεάν με απαραίτητη προϋπόθεση την εγγραφή σας στο σύνδεσμο https://innovent-2024.b2match.io

Η επιλογή των συναντήσεων γίνεται αποκλειστικά από εσάς με τη δημιουργία του κατάλληλου επιχειρηματικού, τεχνολογικού, ή ερευνητικούπροφίλ σας, το οποίο θα αναφέρεται σε προσφορά ή ζήτηση συνεργασίας. Προϋπόθεση για την ενεργοποίηση του προφίλ σας είναι η δημιουργία ενός τουλάχιστον Marketplace item(προϊόν ή υπηρεσία που προσφέρετε ή αναζητάτε).

Τόσο οι διά ζώσης όσο και οι online συναντήσεις πραγματοποιούνται κατόπιν επιβεβαίωσης και από τα δύο ενδιαφερόμενα μέρη σε προκαθορισμένη ώρα, σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους εκθέτες, το αναλυτικό πρόγραμμακαθώς και για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στο InnoventForum, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα:innoventforum.joistpark.eu.

Προηγούμενο άρθροΠΑΕ Βόλος: Ευαγγέλου και Περράκης με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη
Επόμενο άρθροΚλέλια Ρένεση για το αναφυλακτικό σοκ: Δε θα ζούσα αν δε με εξυπηρετούσαν αμέσως