Στο ξενοδοχείο Ξενία του Βόλου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 2 Φεβρουαρίου, η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΕΕΠ ΝΔ Μαγνησίας με προσκεκλημένους, τον Αντιπρόεδρο της Κ.Ο. του Ε.Λ.Κ. στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κι Ευρωβουλευτή Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τη Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής και Βουλευτή Β2 Δυτικού του Τομέα Αθηνών Μαρία Συρεγγέλα και τον Γραμματέα Οργανωτικού, Δ/ντή του Γραφείου του Προέδρου και Αναπληρωτή Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Στέλιο Κονταδάκη.

Ο κ. Μεϊμαράκης μεταξύ άλλων τόνισε: ”Ξέρουμε ότι αυτά που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός κι αυτά που ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή επιτροπή για τους ευρωπαίους αγρότες στο σύνολό τους δεν επαρκούν, ιδιαίτερα δ για τη Θεσσαλία που πρέπει να τη δούμε με άλλη οπτική, γιατί είχε τις φυσικές καταστροφές και κατά συνέπεια πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη ευελιξία, για την χρήση των κονδυλίων που μας δίνει η Ευρωπαϊκή ένωση, για το ΕΣΠΑ και για το ταμείο ανάκαμψης. Στο πλαίσιο αυτό, σε συνεργασία με τον πρωθυπουργό, εμείς με το Ε.Λ.Κ. και ιδιαίτερα οι βουλευτές της ΝΔ, θα πιέσουμε περισσότερο την Ευρωπα’ι’κή Επιτροπή, ώστε ν’ αποδεσμεύσει πόρους και να άρει αρκετούς από τους περιοριστικούς όρους που μέχρι σήμερα υπάρχουν”.

Η κ. Συρεγγέλα μίλησε για ”στήριξη της κυβέρνησης στους αγρότες” και για ”τη σημασία των επικείμενων ευρωεκλογών”, λέγοντας: ”Θέλουμε να εξηγήσουμε στον ελληνικό λαό, ότι πρέπει να στείλουμε στην Ευρώπη ανθρώπους που πραγματικά αξίζουν για τη χώρα”.

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Μαγνησίας Νίκος Αθανασάκης δήλωσε: ”Η ΝΔ είναι εδώ, αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα του τόπου και προσπαθούμε να τα προωθήσουμε στην κεντρική εξουσία, διεκδικώντας άμεσα λύσεις”.

Ν.Β.

Προηγούμενο άρθροΤουρκία: Ο Ερντογάν διόρισε νέο διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας τον Φατίχ Καραχάν
Επόμενο άρθροAmazon: Επιβεβαίωσε την ηγετική της θέση και το 2023