Ο Βόλος και ο Παναιτωλικός πήραν από ένα βαθμό στο Πανθεσσαλικό το βράδυ του Σαββάτου, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, στον πρώτο αγώνα της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Ολο το……ζουμί ήταν στο πρώτο τέταρτο, καθώς οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Σενγκέλια στο 8′ και ο Γκαρσία ισοφάρισε στο 15′, για να μείνουν τα πράγματα έτσι ως το τέλος.

Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε στην πρώτη του τελική φάση του αγώνα, στο 8′, όταν ο Σενγκέλια μπήκε στην περιοχή και με φαλτσαριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κόβατς.

Ο Βόλος έφτασε γρήγορα στην ισοφάριση. Ο Μύγας στο 15′ με ωραία ενέργεια μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ. Ο τερματοφύλακας Στεργιάκης απόκρουσε, αλλά έστειλε τη μπάλα στον Γκαρσία, ο οποίος από κοντά πέτυχε ένα εύκολο γκολ.

Στη συνέχεια, οι δυο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν δεύτερο γκολ, αλλά, πρόσεχαν πολλοί και τα μετόπισθεν. Απόλυτα μοιρασμένη η κατοχή μπάλας και ο αριθμός κόρνερ που κέρδισε η κάθε ομάδα, δηλαδή από 5.

Δίκαιο αποτέλεσμα που δεν ευνοεί κάποιον από τους δυο.

Ετσι, ο Βόλος έφτασε τους 16 βαθμούς κι ο Παναιτωλικός τους 15, ενώ στην τελευταία θέση βρίσκονται μαζί με 12 βαθμούς ΠΑΣ Γιάννινα και Κηφισιά που αγωνίζονται την Κυριακή με Λαμία εντός και ΟΦΗ εκτός αντίστοιχα.

Οι συνθέσεις:

Βόλος: Κόβατς, Άλχο, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Μύγας, Γκλάβτσιτς (81′ Ντε Καμπς), Μπαριέντος (56′ Τσοκάνης), Κόμπα (64′ Μωραΐτης), Ασεχνούν, Ντέλετιτς (56′ Ποπέσκου), Γκαρσία (81′ Μπερτόλιο).

Παναιτωλικός: Στεργιάκης, Μλάντεν, Οικονόμου, Μαλής, Μαυρίας (57′ Μπακάκης), Τορεχόν, Πέρες (70′ Τσιγγάρας), Λιάβας, Χατζηθεοδωρίδης (84′ Χουάνπι), Καρέλης (84′ Πέδρο), Σενγκέλια (84′ Ντίας).

Νίκος  Βητσόπουλος

 

Προηγούμενο άρθροΚερατσίνι: «Αποκλείεται να βίαζε την εγγονή μας, ήμασταν μπροστά» – Η γιαγιά της διαψεύδει τις κατηγορίες
Επόμενο άρθροΈκρηξη στη Σταδίου: Η εκκωφαντική επανεμφάνιση της εγχώριας τρομοκρατίας – Ποιοι βρίσκονται πίσω από την επίθεση