Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην ευρύτερη περιοχή της δυτικής Αττικής στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας.

Η αστυνομική επιχείρηση σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Βίντεο από την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: κυνηγετική καραμπίνα, περίστροφο, δίκυκλη μοτοσικλέτα για την οποία έχει δηλωθεί κλοπή, γεμιστήρα με 33 φυσίγγια, 159 φυσίγγια, 435 κάλυκες καθώς και συσκευασίες φυσιγγίων.

Συμμετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής καθώς και δυνάμεις της Διεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων, της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.) και της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης (Υ.Α.Τ.) της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής.

Οι ειδικές επιχειρησιακές δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση αποσκοπώντας στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Πυροβολισμοί στα Μέγαρα

Υπενθυμίζεται ότι χθες το απόγευμα ακούγονταν πολλοί πυροβολισμοί από τον οικισμό των Ρομά στο Βλυχό Μεγάρων προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροLamborghini: Έκρηξη παραγγελιών – Ξεπούλησε για τα επόμενα 2 χρόνια
Επόμενο άρθροΓια αυτό 4 στα 5 άτομα με αυτοάνοσα νοσήματα είναι γυναίκες!