Τις προάλλες……..παραδόθηκαν στον Δήμο Βόλου οι ποδηλατόδρομοι στον Βόλο, ωστόσο η προτέρα κατάσταση δεν άλλαξε, δηλαδή χρησιμοποιούνται, όχι από τα ποδήλατα, αλλά από τα αυτοκίνητα τα οποία παρκάρουν συστηματικά οι ιδιοκτήτες τους.

Η δημοσιογράφος Σταματία Κεκάτου ανέφερε στο facebook, την προσωπική της χαρακτηριστική εμπειρία που δείχνει ότι, πρέπει άμεσα να γίνουν έλεγχοι ώστε οι ποδηλατόδρομοι να εξυπηρετήσουν το σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκαν.

Σταματία Κεκάτου: ”Πατέρας με τα δύο ανήλικα παιδιά του κινούνται με ποδήλατα επί της Ρ. Φεραίου στο Βόλο, όπου και ανανεώθηκε το κεραμιδί χρώμα στον ποδηλατόδρομο που δημιουργήθηκε εδώ και μήνες, αλλά μόνο με ποδηλατόδρομιο δεν μοιάζει. Ωραία εικόνα, αλήθεια. Και μάλλον σπάνια…Ακούω τα παιδιά να ρωτούν τον πατέρα τους: Γιατί δεν πάμε από εδώ? εννοώντας τον ποδήλατόδρομο.. Οι εικόνες που παραθέτω δίνουν σίγουρα την απάντηση… Καθημερινές επί μήνες, χωρίς να μας προβληματίζουν. Αυτό όμως που οφείλουμε να μας προβληματίσει είναι πως “κάνουμε σαν τα μούτρα μας” και τη νέα γενιά. Ωραίο παράδειγμα δίνουμε από τα μικρά καθημερινά.. δυστυχώς. Αυτό το μέλλον παραδίδουμε στα νέα παιδιά…”. Εχει άδικο;;;;;;;;

Μπορεί να είναι εικόνα αυτοκίνητο, οδός και δρόμος

Μπορεί να είναι εικόνα αυτοκίνητο, δρόμος και οδός

Μπορεί να είναι εικόνα δρόμος και οδός

 

Προηγούμενο άρθροΠύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφιδά: Περιμένουν κοριτσάκι – «Ξανήρθε το χαμόγελο στα χείλη μου»
Επόμενο άρθροLive η εξέλιξη των αγώνων της Super League 2