Δεύτερο μέρος του ”etwinning project” και με αφορμή τη γιορτή του έρωτα στις 14 Φεβρουαρίου, στο Τρίτο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας Βόλου, θα υπάρξουν πολύπλευρες δημιουργίες, με διαγωνισμό ποιημάτων για την αγάπη, τη φιλία και τον έρωτα, με δημιουργία μουσικού padlet από τραγούδια, με ζωγραφική, κατασκευή καρτών και διαγωνισμό γλυκών.

Οοοοοχι, μην πάει ο νους σας στον τουρτοπόλεμο του Θανάση Βέγγου στη γνωστή…..πρακτορική ταινία.

Αν και ο Βαλεντίνος με…..επάλειψη κρέμας και σοκολάτας, σε ολόσωμη έκδοση, δεν είναι κακή ιδέα, εδώ, μαθητές κι εκπαιδευτικοί του σχολείου θα συνεργαστούν με μαθητές κι εκπαιδευτικούς από την Πολωνία, τη Λιθουανία, την Ιταλία και την Κύπρο.

Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί είναι οι: Μαντζαφλέρη Ιωάννα, Μάλλια Στέλλα, Λε’ι’μονής Διονύσης, Βητσόπουλος Νίκος, Κανδήλα Ρεγγίνα, Σκουφογιάννη Στέλλα, Γιαννακός Άγγελος, Τσατάλα Κατερίνα, Αγγελίδου Όλγα.

Μια προσοχή στα….βέλη του φτερωτού θεού, όσο νάναι, χρειάζεται.

Μπορεί να είναι εικόνα καρδιά και κείμενο που λέει "30 Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας Ποιό είναι το αγαπημένο σας τραγούδι ή ταινία για την αγάπη; Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί ένα padlek για την αγάπη. Ευρωπαϊκό Padlek 3ెo Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας Padlek eTwinning Projects eTwinning"

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΈτοιμοι να σκληρύνουν τη στάση τους οι αγρότες – «Θα δούμε εικόνες που θυμίζουν Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία»
Επόμενο άρθροΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τουλάχιστον δύο μήνες εκτός δράσης ο Λισάντρο Μαρτίνες