Αυτή την περίοδο γίνεται πολύς λόγος για το γάμο και την οικογένεια. Η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή των Ελλήνων για τον γάμο των ομοφυλόφιλων έχει διχάσει την Ελληνική κοινωνία. Από τα Μ.Μ.Ε. ακούγονται πολλά και αντικρουόμενα μηνύματα και ο κόσμος έχει… μπερδευτεί.

Η Ορθόδοξη Ελληνική Εκκλησία μίλησε δια των αποφάσεων της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας και άμεσα -δι’ εγκυκλίου- ενημέρωσε το ποίμνιό της πως είναι αντίθετη με το νομοσχέδιο που πρόκειται να ψηφιστεί για να γίνει και νόμος του κράτους, τονίζει ο Σύλλογος Συμπαραστάσεως Κρατουμένων “Ο Εσταυρωμένος”.

Όλα όσα “μαγειρεύονται” είναι μια μεγάλη βόμβα στα θεμέλια της ευλογημένης παραδοσιακής οικογένειας που θεωρείται το υγιές κύτταρο της κοινωνίας μας, αλλά και η “κατ’ οίκον Εκκλησία”, αναφέρει.
Σε κάθε Ιερά Μητρόπολη της Πατρίδας μας διοργανώνονται μεγάλες εκδηλώσεις που προβάλλουν το θέμα του χριστιανικού γάμου και της ελληνορθόδοξης οικογένειας. Σ’ αυτές τις συνάξεις, που ομιλούν εκλεκτοί ομιλητές, διατρανώνεται η αγωνία των πιστών για το μέλλον των παιδιών, αλλά και η ανάγκη της ενότητας των πιστών μεταξύ τους.

Με απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου ο “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ”, διανεμήθηκαν αυτές τις ημέρες 330 αντίτυπα του βιβλίου: “ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ”, με συγγραφέα τον π. Θεόδωρο Β. Μπατάκα και έκδοση “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ”. Σκοπός και αυτής της προσφοράς είναι η ενίσχυση της οικογένειας και η ενημέρωση των συμπολιτών μας.

Προηγούμενο άρθροΗ Μέγκαν Φοξ εμφανίστηκε στα Grammy με ροζ μαλλιά και φόρεμα δίχτυ
Επόμενο άρθροΚαρδίτσα: Πρόταση γάμου μέσω… ασυρμάτου στο αεροδρόμιο της Μυρίνης