Η Νίκη Βόλου έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην 3η θέση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Super League 2, παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 στην ΑΕΚ Β’, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο αγώνας Νίκη Βόλου-ΑΕΚ Β’ έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδο της Νεάπολης στο Βόλο, στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής, σε κακό αγωνιστικό χώρο αφού το χορτάρι ουσιαστικά είναι ανύπαρκτο.

Ο Χρήστος Τζιώρας άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό, όμως η ΑΕΚ Β’ στο 90+2′ ισοφάρισε, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαχαίρα. Ενα πέναλτι για το οποίο οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα θεωρώντας πως δεν υπήρξε καμία παράβαση, καθώς το μαρκάρισμα, όπως τόνιζαν, ήταν εκτός περιοχής.

Η Νίκη γενικά είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Όσον αφορά στην βαθμολογία, η Νίκη Βόλου έφτασε τους 25 βαθμούς και είναι στην 4η θέση στο -17 από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό, έχοντας δύο παιχνίδια λιγότερα. Η ΑΕΚ Β’ από την πλευρά της είναι στην 7η θέση με 20 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

  • Νίκη Βόλου: Γκαραβέλης, Κάσσος, Στίκας, Γιαννίτσης, Αναστασίου, Κυριακίδης, Λίταινας, Γαβριηλίδης, Πολίτης, Κρητικός (54′ Να’α), Τζιώρας.
  • ΑΕΚ Β’: Θεοχάρης, Γιεμπόα, Χρυσόπουλος, Παυλίδης, Κανελλόπουλος, Ρουκουνάκης, Σαμπανάτζοβιτς (57′ Γκολφίνος), Λαμαράνα, Μαχαίρας, Κάτσικας (46′ Τζούντα Γκαρσία), Θεοδωρίδης.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΟμόφυλα ζευγάρια: Αποκλείστηκε η Ιερά Σύνοδος από τη συζήτηση του νομοσχεδίου
Επόμενο άρθροΑΔΕΔΥ: 24ωρη πανελλαδική απεργία την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου