«Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις και έχουμε μαζί επαγγελματικές σχέσεις. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει» είπε η Μαριάντα Πιερίδη.

Η Μαριάντα Πιερίδη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και απάντησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Κατριβέση.

«Επειδή η ζωή προχωρά και συνεχίζεται, θα ήταν αστείο από την πλευρά μου να κρατήσω μυστικό ότι δεν είμαστε μαζί πλέον με τον Δημήτρη.

Φαντάσου τώρα να βγει φωτογραφία και να είναι εκείνος κάπου αλλού ή εγώ κάπου αλλού, οπότε καλό είναι να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα ακόμη και αν αυτό είναι μία επικεφαλίδα. Ναι, δεν είμαστε μαζί» είπε η Μαριάντα Πιερίδη.

«Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις και έχουμε μαζί επαγγελματικές σχέσεις.

Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει. Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε και έχουμε μία καλή συνεργασία. Είναι κρίμα να το χαλάσουμε και το αποφασίσαμε από κοινού.

 

Για τα ελληνικά δεδομένα ίσως λέγεται σουηδικό. Από τη στιγμή που η δουλειά πάει πολύ καλά, νομίζω ότι θα ήταν βλακώδες να το διαλύσει ο ένας εκ των δύο», σημείωσε η Μαριάντα Πιερίδη.

To άρθρο Μαριάντα Πιερίδη για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Κατριβέση: Δεν είμαστε πλέον μαζί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟκτώ συλλήψεις στη Θεσσαλία για ναρκωτικά
Επόμενο άρθροΕξοικονομώ 2024: Βγήκε το ΦΕΚ – Από 7 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις