Στο δικαστήριο της Βαρκελώνης οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας (05/02) ο Ντάνι Άλβες για τη δίκη του με τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση σε 23χρονη γυναίκα σε νυχτερινό μαγαζί τον περασμένο Δεκέμβριο του 2023.

Στην κατάθεσή της, η νεαρή κοπέλα ανέφερε πως ο άλλοτε παίκτης της Μπαρτσελόνα την χούφτωσε στα γεννητικά όργανα, ενώ ο μάρτυρας του θύματος τόνισε ότι η 23χρονη παίρνει φάρμακα, δεν μπορεί να κοιμηθεί και δεν πηγαίνει στη δουλειά της, επηρεασμένη από τα όσα έχουν συμβεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά, όσα ειπώθηκαν στη δίκη:

Κατάθεση 23χρονης: «Χορεύαμε οι τρεις μας στο νυχτερινό κέντρο, μπροστά από τον χώρο των VIP. Κατέβηκαν δύο τρεις Μεξικανοί και μας ρώτησαν αν θέλουμε να πάμε μαζί τους στο χώρο των VIP. Πήγαμε και κάτσαμε μαζί τους για λίγο. Επέμεναν να πάμε σε ένα τραπέζι που ήθελαν.

Εκεί ήταν όρθιος αυτός ο άντρας (Άλβες). Είχε μια γλοιώδη στάση, έβαλε το χέρι του στην πλάτη μου και σχεδόν άγγιξε τον κώ@@ μου. Πήγα στην άλλη πλευρά του τραπεζιού, σχεδόν μόνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είπα στην ξαδέρφη μου “μόλις με χούφτωσε στα γεννητικά όργανα”.

Μάρτυρας θύματος: «Την ξέρω από τριών ετών και δεν την έχω δει να κλαίει έτσι. Με παίρνει τηλέφωνο η ξαδέρφη της και μου λέει ότι πρέπει να φύγει. Μου λέει “μπήκε μέσα, με πλήγωσε πολύ”. Κλαίγαμε, δεν ήξερα πώς να αντιδράσω εκείνη τη στιγμή.

Δεν ήταν συναινετικό, όχι, όχι, όχι. Ήμουν σοκαρισμένος. Σήμερα είναι πολύ άσχημα, έχει χάσει πολλά κιλά, έχει άγχος. Έχει μειώσει τον κύκλο των φίλων της.

Την σήκωσε και την πέταξε στο πάτωμα και είπε κάτι σαν “είσαι η μικρή μου πόρνη”. Έχει λάβει ψυχολογική θεραπεία. Είναι εμμονική με τα πάντα, δεν φεύγει από το σπίτι. Νομίζει ότι όλοι την κοιτάζουν και τη φωτογραφίζουν.

“Πρέπει να παίρνει φάρμακα, δεν κοιμάται. Έχει αρχίσει να παίρνει αντικαταθλιπτικά. Δεν έπαιρνε ούτε μια παρακεταμόλη πριν για ημικρανία. Δεν δουλεύει και γι’ αυτήν η δουλειά της είναι αυτό που της αρέσει περισσότερο. Κλαίμε μέρα με τη μέρα… Δεν ξέρω, είναι λάθος”.

Τόμε την ξαδέρφη μου και μου είπε ότι ο Άλβες επέμενε πραγματικά να πάνε κάπου. Δεν ήθελε. Του έλεγε σε πέντε λεπτά και στο τέλος νομίζω ότι ο Ντάνι άνοιξε την πόρτα, εγώ νόμιζα ότι ήταν ένα δωμάτιο καπνιστών. Ο Ντάνι περίμενε στην πόρτα και η ξαδέρφη μου πήγε. Δεν μπορούσα να δω τι γινόταν μέσα ανά πάσα στιγμή.

Η ξαδέρφη μου άργησε να βγει, είδα ότι ήταν πολύ άσχημα στο πρόσωπο. Μου είπε ότι έπρεπε να φύγει, φύγαμε από εκεί. Πριν φτάσουμε στο βεστιάριο, η ξαδέρφη μου μου είπε ότι την είχε πληγώσει πολύ και είχε τελειώσει μέσα. Σάστισα, δεν μπορούσα να πω τίποτα άλλο.

Ο σεκιούριτι τη ρώτησε αν ήταν συναινετικό. Μας είπαν ότι έπρεπε να ενεργοποιήσουν το πρωτόκολλο και μας πήγαν σε ένα πιο ιδιωτικό δωμάτιο. Είπε ότι δεν ήθελε να το αναφέρει, ότι ήθελε να πάει σπίτι.

Ο Άλβες κι ο Μπρούνο πέρασαν από δίπλα μας. Δεν έκανε τίποτα, συνέχισε να περπατάει, έφυγε. Ο Μπρούνο μού έστειλε στις πέντε το πρωί, μου είπε που μένει και ότι αν χρειαζόμουν κάτι θα ήταν εκεί. Του απάντησα, ήθελα να είμαι καλή σε περίπτωση που έλεγε κάτι».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΡατσιστική επίθεση σε βάρος του Ντάουντα καταγγέλλει ο Ιωνικός
Επόμενο άρθροΗ ”Πρόταση Ζωής” στο Τρίτο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας Βόλου για την ”Ψυχική ανθεκτικότητα στην εκπαίδευση”