Στη «μάχη» της διεκδίκησης των δίκαιων αιτημάτων τους βρέθηκαν και σήμερα Δευτέρα (05/02) οι αγρότες των Τρικάλων. διοργανώνοντας τη μεγαλύτερη αγροτική κινητοποίηση των τελευταίων ετών στην περιοχή.

Πάνω από 200 τρακτέρ στο κέντρο της πόλης

Ήδη από τις πρωινές ώρες, αγρότες με τρακτέρ προχώρησαν σε νέα κινητοποίηση μέσα στην πόλη. Πάνω από 200 τρακτέρ κατέκλυσαν σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, τα Τρίκαλα. Τα αγροτικά μηχανήματα ξεκίνησαν από το Κολυμβητήριο και, μέσω της οδού Κονδύλη, «απλώθηκαν» στο κέντρο της πόλης και τους γύρω δρόμους.


Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaola.gr, στο πλευρό των αγροτών στάθηκαν και φοιτητές του τμήματος ΤΕΦΑΑ Τρικάλων και τού -υπό κατάληψη- Τμήματος Διαιτολογίας-Διατροφολογίας, φορείς και απλοί πολίτες.

Στην είσοδο της Περιφερειακής Ενότητας ανέμενε τους διαδηλωτές η Αντιπεριφερειάρχης Χρύσα Ντιντή και περιφερειακοί σύμβουλοι. Παρέλαβε τα αιτήματά τους και δήλωσε απερίφραστα ότι είναι στο πλευρό τους.

Αποκλεισμός του κόμβου Τρικάλων-Λάρισας από τους αγρότες

Η κινητοποίηση όμως δεν περιορίστηκε στην πόλη, αλλά επεκτάθηκε και στο εθνικό οδικό δίκτυο, καθώς προχώρησαν στον αποκλεισμό του κόμβου Τρικάλων – Λάρισας.

Έστησαν μπλόκο συμβολικά με τα τρακτέρ τους για λίγη ώρα -περίπου 15 λεπτά- στον κόμβο Τρικάλων – Λάρισας.

Όπως δήλωσαν, στο σημείο αυτό θα αφήσουν παρατεταγμένα τα τρακτέρ τους για επόμενα «μπλόκα» και θα συσκεφθούν προκειμένου να καθορίσουν τα επόμενα αγωνιστικά τους βήματα, τα οποία «θα είναι ακόμη πιο δυναμικά!».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜελισσανίδης σε Λιβάι Γκαρσία: «Τι παικταράς είσαι εσύ; Δεν θα σε πουλήσω ποτέ ρε…»
Επόμενο άρθροΟμόφυλα ζευγάρια: Αποκλείστηκε η Ιερά Σύνοδος από τη συζήτηση του νομοσχεδίου