Στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου βρέθηκαν τα παιδιά του ΚΔΑΠμεΑ Νέας Ιωνίας του Δήμου Βόλου. Οι άντρες της Πυροσβεστικής ξενάγησαν τα παιδιά στους χώρους των εγκαταστάσεων και απάντησαν σε κάθε απορία τους σχετικά με το επάγγελμα του πυροσβέστη.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να επιβιβαστούν στο πυροσβεστικό όχημα και να φορέσουν τον ειδικό εξοπλισμό, μπαίνοντας για λίγο στον ρόλο του πυροσβέστη.

«Μάθαμε ότι το Πυροσβεστικό σώμα είναι μια υπηρεσία που είναι υπεύθυνη για την διάσωση των ανθρώπων σε ατυχήματα και καταστροφές αλλά και για τον απεγκλωβισμό ζώων.  Αποστολή των Πυροσβεστών είναι η ασφάλεια και η προστασία της ανθρώπινης ζωής και της περιουσίας των πολιτών και του κράτους, σε περίπτωση πυρκαγιάς, πλημμύρας και ατυχήματος .

Το πιο σημαντικό μήνυμα για εμάς είναι ότι πρέπει να αγαπάμε και να προστατεύουμε τα δάση, το πράσινο και γενικά τη φύση. Είναι σημαντικό να σεβόμαστε την ιδιοκτησία του συνανθρώπου μας και να προσφέρουμε την βοήθειά μας σε όποιον την χρειάζεται, καλώντας στον αριθμό 199 της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση από το ΚΔΑΠμεΑ Ν. Ιωνίας.

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-μεΑ) Νέας Ιωνίας Δήμου Βόλου αποτελεί  δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ε.Ε και την Ελλάδα στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2021-2027 και τελικό ανάδοχο την Ε.Ε.Τ.Α.Α,

Το ΚΔΑΠμεΑ Νέας Ιωνίας  προσφέρει τμήματα δημιουργικής απασχόλησης σε άτομα με διαγνωσμένη αναπηρία ηλικίας 6 ετών και άνω.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 24210 60802.

Προηγούμενο άρθροΟι γιατροί διαμαρτύρονται για τις ελλείψεις, ενώ ο Μητσοτάκης πανηγυρίζει για την ανακαίνιση του Τζανείου
Επόμενο άρθροΜεγάλη πρόταση της Γαλατασαράι για τον Έρικσεν!