Ο Στέλιος Καζαντζίδης υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες τραγουδιστές και η ζωή του αναμένεται να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Μάστορα. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την Άνοιξη.

Η ταινία για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη θα βγει σε δυο μέρη, όπως είπε σήμερα (06.02.2024) στην εκπομπή Πρωινό, ο Θάνος Βάγιος. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ οι συντελεστές ζήτησαν και πήραν τα δικαιώματα από τη χήρα του τραγουδιστή, Βάσω Καζαντζίδη.

«Είναι γεγονός, είναι αλήθεια! Πρώτα ο Θεός από άνοιξη θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα! Είναι προγραμματισμένο, έχει προχωρήσει η όλη η υπόθεση…

Δεν ήταν η πρώτη φορά που με προσέγγισαν. Έχει ωριμάσει ιδέα και ήταν η επιθυμία του Στέλιου, τα χρόνια περνάνε, τώρα που είμαι στη ζωή ας γίνει επιθυμία του. Το ήθελε, το ήθελε πάρα πολύ… Είχε πει “θέλω η ζωή μου να γίνει ταινία”», είπε η Βάσω Καζαντζίδη στο Πρωινό.

«Από διάφορες συζητήσεις που κάναμε κατά καιρούς με τον Στέλιο, τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή του, η διαδρομή του, αυτό θα είναι, από τα παιδικά του χρόνια.

Μας στείλανε το σενάριο, το διαβάσαμε, διορθώσαμε, αφαιρέσαμε, προσθέσαμε… Έχουν τελειώσει τα πάντα.

Ήταν αυτό που περίμενα μία πρόταση σοβαρή και έγινε οπότε τώρα ολοκληρώνεται και έτσι αν μας βλέπει και ο Στέλιος από ψηλά πιστεύω να είναι χαρούμενος γιατί πραγματοποιείται αυτό που ήθελε!

Οπωσδήποτε θα πάω στα γυρίσματα, οπωσδήποτε γιατί θα γίνουν γυρίσματα και στον Άγιο Κωσταντίνο. Εκεί ο Στέλιος πέρασε τα καλύτερα του χρόνια. Ήταν ένα κομμάτι που το λάτρεψε», συμπλήρωσε η Βάσω Καζαντζίδη.

Ο Χρήστος Μάστορας θα υποδυθεί τον Στέλιο Καζαντζίδη και η Βάσω Καζαντζίδη είπε γι’ αυτό: «Ένα νέο παιδί, χαίρομαι ειλικρινά. Αλλά δεν το ξέρω γιατί δεν το έχουμε συζητήσει…

   

Κάποια στιγμή θα με ενημερώσουν κι εμένα και τον αδελφό του, τον Στάθη ποιοι θα είναι οι ηθοποιοί».

To άρθρο Η ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη γίνεται ταινία – Θα τον υποδυθεί ο Χρήστος Μάστορας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤο όνομα του «Λυγγερίδη Γεωργίου» πήρε το αμφιθέατρο της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής
Επόμενο άρθροΚοβάσεβιτς για τις φήμες έλευσης του Μπαχάρ στον Ολυμπιακό: «Έχουμε προπονητή»