Σημαντική εξέλιξη υπάρχει στην υπόθεση δολοφονίας του 31χρονου Μπάμπη Κουτσίκου στο Μεσολόγγι, καθώς οι αρχές κατάφεραν να ανακτήσουν τα διαγραμμένα μηνύματα από το κινητό του κατηγορούμενου για τη δολοφονία κρεοπώλη. Σε αυτά υπάρχουν αναφορές για αρχαία αντικείμενα και τρόπους διάθεσής τους προς πώληση.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί έχουν ανακτήσει το πρώτο μέρος των διαγραμμένων μηνυμάτων από το κινητό του 50χρονου, στα οποία υπάρχουν επικοινωνίες του κατηγορούμενου με έξι άτομα που συνομιλούσαν για λαθρανασκαφές, παράνομα ευρήματα και τρόπους πώλησης αρχαίων αντικειμένων, σύμφωνα με το Star.

Για λαθρανασκαφές μιλούν οι σβησμένες συνομιλίες – Για κατάθεση θα κληθούν οι συνομιλητές του κρεοπώλη

Τα εν λόγω έξι πρόσωπα με τα οποία ο είχε συνομιλίες 50χρονος θα κληθούν για κατάθεση, ενώ είναι δεδομένο ότι τα κινητά τους τηλέφωνα θα κατασχεθούν για περαιτέρω έρευνες. Ο κρεοπώλης κατηγορείται για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη.

Οι υποψίες για κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας

Θυμίζεται ότι πριν από 20 ημέρες είχε γίνει άρση του τραπεζικού απορρήτου του 50χρονου κρεοπώλη. Εκεί εντοπίστηκαν κάποιες ύποπτες συναλλαγές με ποσά που δεν δικαιολογούνταν. Τότε ξεκίνησε μία έρευνα των αστυνομικών, καθώς φάνηκαν να προκύπτουν ενδείξεις για κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας, το οποίο δρα στην περιοχή του Μεσολογγίου.

Τα πρώτα αυτά μηνύματα φαίνεται να επιβεβαιώνουν τις αρχικές υποψίες των Αρχών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤα ακίνητα που μίσθωνε ο «Άλλος άνθρωπος» όπως τα περιέγραφε το in
Επόμενο άρθροΈσβησε τον ΟΦΗ από τα social και ο γιος του Μιχάλη Μπούση