Στο δρόμο με τα αγροτικά τους οχήματα οι αγρότες του Αιγίου με τα τρακτέρ να βρίσκονται για 6η μέρα παρατεταγμένα σε κεντρικά σημεία χωρίς να εμποδίζουν την κυκλοφορία.

Αργά το απόγευμα της Τετάρτης, οι διαμαρτυρόμενοι, έκλεισαν συμβολικά τον δρόμο στη Γέφυρα του Σελινούντα, δηλώνοντας προς πάσα κατεύθυνση πως δεν επιθυμούν να εμποδίσουν την κυκλοφορία των πολιτών, ωστόσο θέλουν να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση. Κάποια στιγμή, την ώρα που πραγματοποιήσουν πορεία με πανό επιχειρώντας παράλληλα να κλείσουν την Ολυμπία Οδό σημειώθηκε ένταση με την αστυνομία να τους εμποδίζει.

Μπλόκα σε όλη την Ελλάδα

Την ίδια ώρα στην υπόλοιπη Ελλάδα οι μαζικές κινητοποιήσεις των αγροτών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Σε ώρες που έχουν ανακοινώσει προηγουμένως οι αγρότες προχωρούν σε συμβολικά κλεισίματα δρόμων με τρακτέρ σε εθνικές και επαρχιακές οδούς και τελωνεία ενώ ξεκινούν να ζεσταίνουν και τις μηχανές τους για να κατέβουν στην Αθήνα.

Στον Πλατύκαμπο Λάρισας, στον κόμβο Παλαιάς και Νέας Εθνικής Οδού έκαψαν λάστιχα, άχυρα και καδρόνια, με την Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – Βόλου να κλείνει προσωρινά. Η αστυνομία τους απαγόρευσε να βγάλουν στο οδόστρωμα τα τρακτέρ τους στη Νέα Εθνική Οδό και να προχωρήσουν στον συμβολικό κλείσιμό της και έτσι κινήθηκαν προς τον αυτοκινητόδρομο πεζοί, όπου και παρέμειναν για περίπου 30 λεπτά.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠέθανε 82χρονη Βολιώτισσα
Επόμενο άρθροΑνθή Σαλαγκούδη: Είμαι μοναχικός σαν άνθρωπος, θέλω το χρόνο μου για να κάνω μια σχέση