Ο Μουσταφά Φαλ συμπεριελήφθη για πρώτη φορά στην αποστολή του Ολυμπιακού -μετά τον τραυματισμό του- που αναχώρησε για τη Βαλένθια, ενόψει της αυριανής (8/2, 21:30) αναμέτρησης, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Euroleague.

O Γάλλος διεθνής σέντερ είχε βγάλει μόνο μέρος της προπόνησης χθες (6/2) στο ΣΕΦ, αλλά το γεγονός ότι πάτησε παρκέ άφηνε αισιοδοξία στο τεχνικό τιμ των «ερυθρόλευκων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γάλλος διεθνής σέντερ δεν έχει αγωνιστεί από τις 12 Ιανουαρίου, όταν τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Μπασκόνια στη Βιτόρια. Πλέον, θα φανεί αν ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Γιώργος Μπαρτζώκας, αποφασίσει να του δώσει χρόνο συμμετοχής και… πόσο απέναντι στις «νυχτερίδες».

Το σίγουρο είναι πως ο Φαλ έχει μείνει εκτός προπονήσεων για αρκετά μεγάλο διάστημα και δεν είναι έτοιμος στο 100% από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Ήδη από χθες, ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, μετά το διάστρεμμα που υπέστη και ο Αμερικανός γκαρντ θα είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό απέναντι στην ομάδα του Άλεξ Μουμπρού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚαλπάζουν οι τιμές σε φρέσκα φρούτα και λαχανικά – Πάνω από το μ.ο. της ΕΕ ο πληθωρισμός στα τρόφιμα
Επόμενο άρθροΛαμία: «Έφυγε» 8χρονος με σοβαρή βάβη στα νεφρά