Μετά από τέσσερις μήνες δεν έχουν τοποθετηθεί τα τέσσερα κλιματιστικά που είχε δωρίσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Στέφανος Κασσελάκης, που επισκέφθηκε το ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας στις 27 Σεπτεμβρίου, «οι υπεύθυνοι μού μίλησαν για το πρόβλημα θέρμανσης που αντιμετωπίζουν τα παιδιά και οι ίδιοι τον χειμώνα».

«Χθες επισκέφτηκα απροειδοποίητα το ΕΕΕΕΚ. Τα κλιματιστικά είναι στις κούτες τους»

Προσθέτει ότι «στις 5/10 κάναμε μία μικρή δωρεά οκτώ κλιματιστικών, όπως υπαγορεύει η συνείδησή μας. Χθες επισκέφτηκα απροειδοποίητα το ΕΕΕΕΚ. Τα κλιματιστικά είναι στις κούτες τους. Τέσσερις μήνες μετά».

«Τα παιδιά κρυώνουν και φτάσαμε στον Φεβρουάριο»

Ακολούθως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία καλεί να τοποθετηθούν τα κλιματιστικά άμεσα. «Κάνω έκκληση σε αυτή την ανάλγητη κυβέρνηση. Μη θεωρείτε ότι θα μου δώσετε «πόντους». Θεωρήστε ότι τη δωρεά έκανε κάποιος από τους ολιγάρχες που χρηματοδοτεί την προπαγάνδα σας. Μόνο τοποθετήστε τα air condition ΤΩΡΑ. Τα παιδιά κρυώνουν και φτάσαμε στον Φεβρουάριο», ανέφερε.

Καταληκτικά ο Στέφανος Κασσελάκης καλεί να δείξει η κυβέρνηση «λίγη ανθρωπιά, έστω και αργά».

Η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη:

https://platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠρόσκληση σε ανοιχτή σύσκεψη για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
Επόμενο άρθροΞυλοκόπησαν άγρια τη Μικαέλα Φωτιάδη: Ανέβασε σοκαριστικές φωτογραφίες στο Instagram