Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, η Μελίνα Νικολαΐδη έχει γενέθλια και έγινε 20 ετών. Η μαμά της δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της.

Η Δέσποινα Βανδή ταξίδεψε στο Λονδίνο για να είναι παρούσα στα γενέθλια της Μελίνας Νικολαΐδη και μάλιστα έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram, «φωνάζοντας» για ακόμη μια φορά τη λατρεία για την κόρη της.

Η Μελίνα είναι το πρώτο παιδί που απέκτησαν η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης. Γεννήθηκε στην Ισπανία, αφού εκείνη την περίοδο ο πατέρας της αγωνιζόταν στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ανεβάζοντας δυο φωτογραφίας όπου ποζάρουν οι δυο τους κι άλλη μια όπου η εορτάζουσα Μελίνα είναι με τις φίλες της, η Δέσποινα Βανδή είπε «χρόνια πολλά» στην πρωτότοκή της με ένα ποστ γεμάτο αγάπη.

«Αυτή η αγάπη ήρθε πριν 20 χρόνια στη ζωή μου και την έλουσε με φως!», έγραψε η Δέσποινα Βανδή στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi)

//www.instagram.com/embed.js 

Η Μελίνα Νικολαΐδη ζει τους τελευταίους μήνες στο Λονδίνο καθώς έχει ξεκινήσει σπουδές στην υποκριτική, αλλά έρχεται συχνά στην Ελλάδα για να βλέπει την οικογένειά της και τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

To άρθρο Η Δέσποινα Βανδή στο Λονδίνο για τα γενέθλια της Μελίνας Νικολαΐδη: «Έλουσε τη ζωή μου με φως» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑποθεώθηκε ο Μανωλάς από τους φιλάθλους της Σαλερνιτάνα
Επόμενο άρθροNBA: Από τους Πίστονς στους Τίμπεργουλβς ο Μόντε Μόρις με ανταλλαγή