Στα Σέρβια Κοζάνης βρισκόταν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ο Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγο του, Tyler McBeth. Οι δυο τους έκαναν μία μικρή στάση στη γέφυρα των Σερβίων και στην «καντίνα της Γιάννας».

«Την Κυριακή ήρθε ο κ. Κασσελάκης με τον σύντροφό του. Ξαφνικά παρουσιάστηκαν μπροστά μας. Ήταν πολύ ευγενικοί και οι δύο, αξιοπρεπείς, συμπαθητικοί και απλοί», λέει, μιλώντας στο MEGA, η ιδιοκτήτρια της καντίνας, Ιωάννα Τσιώνα.

Όπως λέει η κα Τσιώνα, οι δυο τους ήταν εξαιρετικά απλοί και συμπαθείς, ρωτώντας για την περιοχή των Σερβίων και τη λίμνη, ενώ συνομίλησαν και με τους πολίτες που ήταν στο σημείο. «Δεν βλέπεις κάθε μέρα κάποιον πολιτικό αρχηγό ενός κόμματος να τρώει σε μια καντίνα. Μονοί τους παρήγγειλαν, μιλούσαν με τον κόσμο, δίναν απαντήσεις».

Το μενού

Σε ότι αφορά το μενού, η ιδιοκτήτρια ανέφερε ότι «Έφαγαν σουβλάκια και λουκάνικα, ήπιαν το αναψυκτικό τους και ενώ έτρωγαν μιλούσαν με τον κόσμο». Όπως λέει η ιδιοκτήτρια της καντίνας, Κασσελάκης και McBeth σταμάτησαν στο σημείο για να δουν το πρόβλημα που κρατάει κλειστή τη γέφυρα, αλλά και για να γυρίσουν ένα σποτ για την Παιδεία.

«Περπάτησαν στη γέφυρα και οι δυο μαζί, είδαν το πρόβλημα, το εντόπισαν και γυρνώντας έφαγαν τα σάντουιτς και καθίσανε και αυτοί και παραγγείλανε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό, περιμένουμε και τους άλλους αρχηγούς να έρθουν και τον πρωθυπουργό τον ίδιο».

Σημειώνεται πως πριν φύγουν άφησαν γενναιόδωρο φιλοδώρημα.

Δείτε το βίντεο

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Θα βουλιάξει η Αθήνα» – Ηχηρό και μαζικό μήνυμα φοιτητών ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια
Επόμενο άρθροΌλο το σχέδιο για τη στεγαστική κρίση – Έρχεται φοροαπαλλαγή για ιδιοκτήτες ακινήτων