Με νέα ανάρτηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σχολιάζει την καταδίκη της χώρας μας από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το κράτος δικαίου, κάνοντας λόγο για «προπαγάνδα Μητσοτάκη».

«Είναι η πρώτη φορά που οι ευρωπαϊκοί θεσμοί καταδικάζουν τη χώρα μας μετά τη χούντα. Δηλαδή εδώ και μισό αιώνα!», τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Κασσελάκης, προσθέτοντας πως «δεν το μάθατε, γιατί η προπαγάνδα Μητσοτάκη δεν επιτρέπει να το μάθετε. Άλλωστε, αν το επέτρεπε, δε θα φτάναμε να είμαστε το κακό παράδειγμα της Ευρώπης».

@skasselakisΕίναι η πρώτη φορά που οι ευρωπαϊκοί θεσμοί καταδικάζουν τη χώρα μας μετά τη Χούντα. Δηλαδή εδώ και μισό αιώνα!

♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Σημειώνεται ότι προηγήθηκε άλλη ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία χαρακτήρισε ως «την πιο μαύρη σελίδα στην ευρωπαϊκή διαδρομή της χώρας μας, μετά την ευρωπαϊκή καταδίκη της Χούντας του 1967-74» το καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ενώ παράλληλα είχε επισημάνει πως η καταδίκη αφορούσε και στην ελευθερία του Τύπου, αλλά το θέμα «θάφτηκε» από πολλά μέσα ενημέρωσης.

Η νέα ανάρτηση Κασσελάκη

Συνέβη κάτι συνταρακτικό χθες. Το μάθατε;

Πώς να το μάθετε, όταν αυτό που θέλουν να μαθαίνετε για τον πρωθυπουργό είναι ο τρόπος με τον οποίο οι επικοινωνιολόγοι του τον βάζουν να αυτοσαρκάζεται στο tiktok για να πείτε «cool», «τα σπας» και να ξεχάσετε τι γίνεται στη χώρα;

Χθες, η πατρίδα μας καταδικάστηκε με ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για την κατάσταση στο Κράτος Δικαίου, τη χειραγώγηση της Δικαιοσύνης, του Τύπου, των θεσμών.

Ως κύρωση, κινδυνεύουμε να χάσουμε ευρωπαϊκά κονδύλια.

Είναι η πρώτη φορά που οι ευρωπαϊκοί θεσμοί καταδικάζουν τη χώρα μας μετά τη Χούντα. Δηλαδή εδώ και μισό αιώνα!

Δεν το μάθατε, γιατί η προπαγάνδα Μητσοτάκη δεν επιτρέπει να το μάθετε. Άλλωστε, αν το επέτρεπε, δε θα φτάναμε να είμαστε το κακό παράδειγμα της Ευρώπης».

//www.tiktok.com/embed.js

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑταμάν: «Είμαστε κουρασμένοι, αλλά είμαι σίγουρος ότι αύριο όλοι θα δείξουν τις ικανότητές τους και τη μαχητικότητά τους»
Επόμενο άρθροΣτρεπτόκοκκος: 23 θάνατοι στην Ελλάδα σε διάστημα ενός έτους