Μια 46χρονη Γερμανίδα υπήρξε θύμα οικογένειας μαστροπών την οποία εξέδιδαν και στο Βόλο.
Αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, οδηγήθηκαν στον εντοπισμό της 46χρονης και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος οκτώ ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση. Πρόκειται για 4 άνδρες και 4 γυναίκες με ηλικίες από 37 ως 65 ετών.

Τον Απρίλιο του 2020, ο 41χρονος, ήδη κρατούμενος για πράξεις εμπορίας ανθρώπων σε βάρος της 46χρονης, η οποία είχε επαναπατριστεί στη Γερμανία, κατάφερε να έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της και με απειλές κατά της ζωής της, την εξανάγκασε να μεταβεί σε σπίτι συγγενικών του προσώπων στη Γερμανία.
Εκεί, η 46χρονη παρέμεινε για ένα μήνα, χωρίς να μπορεί να φύγει, διαρκώς φρουρούμενη από συγγενικά πρόσωπα τους 41χρονου.
Στη συνέχεια, η γυναίκα μεταφέρθηκε αεροπορικώς στην Αθήνα, όπου την παρέλαβε 52χρονος, ο οποίος αρχικά την εξανάγκαζε καθημερινά σε ερωτική συνεύρεση μαζί του και μετά τη μετέφερε σε οίκους ανοχής, όπου η 46χρονη αναγκαζόταν να εκδίδεται και τα έσοδα έπαιρνε ο 52χρονος με μια 65χρονη.

Στις αρχές του 2021, ο 52χρονος μετέφερε τη 46χρονη στο Βόλο, όπου με χρήση βίας, είχε ερωτικά ραντεβού με πελάτες σε διάφορα διαμερίσματα στην ευρύτερη περιοχή, πάλι παίρνοντας ο ίδιος τα χρήματα.
Η σχετική δικογραφία, που περιλαμβάνει κι άλλα στοιχεία, θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η 46χρονη, αφού εξετάστηκε από ιατροδικαστή, της παρασχέθηκε προστασία σύμφωνα με το νόμο.

Ν.Β.

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση του Στ. Λημνιού για την ΔΕΥΑΜΒ
Επόμενο άρθροΗ Μαρινέλλα είχε ένα ατύχημα και δεν εμφανίστηκε στο κέντρο που τραγουδάει