Ως ένα άτομο που προκαλούσε προβλήματα, με παραβατική συμπεριφορά κι εξαρτημένο, περιγράφουν στον Τύρναβο συντοπίτες του, τον δράστη δολοφονίας του μουσικού και συγγραφέα, στο διαμέρισμά του στα Εξάρχεια.

Έκλεψε το αυτοκίνητο 65χρονου Αλβανού, κατοίκου Τυρνάβου και κατέβηκε στην Αθήνα. Λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου, περίοικοι άκουσαν φωνές που καλούσαν σε βοήθεια κι ενημέρωσαν την Αστυνομία.

Αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι, βρήκαν νεκρό τον 54χρονο Νικόλα Ντάβα, μουσικό και συγγραφέα, με καταγωγή από τον Πυργετό Λάρισας, ένοικο του διαμερίσματος στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 83, στα Εξάρχεια, ο οποίος είχε τραύμα στο κεφάλι. Στο μπάνιο του διαμερίσματος βρέθηκε ένα σφυρί κι ένα μαχαίρι, ενώ στο χώρο βρέθηκε ο 48χρονος Τυρναβίτης Θ.Κ., ο οποίος ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και μεθυσμένος και συνελήφθη.

Ο 48χρονος έχει κατ’ επανάληψη απασχολήσει τις Αρχές, με επεισόδια και παραβατική συμπεριφορά.

Με την ποινική δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, παραπέμπεται στον Εισαγγελέα, ο οποίος θ’ αποφανθεί για την ποινική του μεταχείριση.

Ν.Β.

Προηγούμενο άρθροΑγρότες: Δυναμώνουν τα μπλόκα και συσκέπτονται ενόψει της συνάντησης με Μητσοτάκη – Αμηχανία στην κυβέρνηση
Επόμενο άρθροEuroleague: Η Αρμάνι Μιλάνο «προσγείωσε» (81-76) τη Ρεάλ Μαδρίτης!