Το όχημα ένας αλλοδαπού στον Τύρναβο είχε κλέψει χθες ο 48χρονος που συνελήφθη σήμερα το πρωί για τη δολοφονία 55χρονου στα Εξάρχεια.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Αστυνομία  ο 48χρονος κατηγορείται για ληστεία που διαπράχθηκε χτες (7-2-2024) στον Τύρναβο όπου με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε από 44χρονο αλλοδαπό όχημα ιδιοκτησίας του.

Το έγκλημα

Όσον αφορά το έγκλημα στα Εξάρχεια ο 48χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (8-2-2024) για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία έπειτα από επεισόδιο που σημειώθηκε μεταξύ του κατηγορούμενου και 55χρονου ημεδαπού εντός οικίας στην περιοχή των Εξαρχείων, ο 48χρονος με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου επιτέθηκε στον 55χρονο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο διαμέρισμα εντόπισαν εντός της οικίας και συνέλαβαν τον 48χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανωτέρω ανθρωποκτονίας.

Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚαραγκούνης: «Ήρθε η ώρα μετά από 10 χρόνια η Ελλάδα να επιστρέψει στο Euro»
Επόμενο άρθροΝομική: Τρεις προσαγωγές και ένας τραυματίας αστυνομικός από μολότοφ στα επεισόδια