Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό για ακόμη μία φορά μέσα στη σεζόν, καθώς μετά τον Πέδρο Άλβες, παρελθόν αποτελεί και επίσημα ο Κάρλος Καρβαλιάλ από την τεχνική ηγεσία.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς που αντικατέστησε τον πρώτο βγήκε στην αγορά για την εύρεση προπονητή και φαίνεται πως κατέληξε στην περίπτωση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι γνωστό πως κόντρα στον ΟΦΗ θα βρίσκεται στον πάγκο ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος ως υπηρεσιακός ωστόσο στην Ισπανία αναφέρουν ως… τελειωμένη τη συμφωνία μεταξύ του 62χρονου Ισπανού και του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με το «Relevo», ο έμπειρος τεχνικός θα βρεθεί στην Ελλάδα το Σάββατο (10/02) προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να κάνει ντεμπούτο κόντρα στη Φερεντσβάρος την Πέμπτη (15/02).

Παράλληλα, υπάρχουν λεπτομέρειες για τη συμφωνία των δύο πλευρών, όπου αναφέρουν πως ο προπονητής θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και ότι η συμφωνία είχε γίνει μέσα σε λιγότερο από δύο ώρες συζητήσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜαριλού Κατσαφάδου: «Πάντα θα με στενοχωρεί η απώλεια του Πάνου Νάτση»
Επόμενο άρθροΦλώρινα: Επεισοδιακή εκδρομή για μαθητές σε χιονοδρομικό – Κόπηκε το ρεύμα και «ξέμειναν» πάνω στο τελεφερίκ