«Δεν μπορώ να βρω δουλειά στην Αθήνα, δεν δίνεται βήμα σε εμάς», λέει η Σοφία Δανέζη.

Συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη έδωσε η Σοφία Δανέζη. Η τραγουδίστρια εξέφρασε το παράπονό της για το γεγονός ότι δεν μπορεί να κλείσει δουλειά σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, ενώ μίλησε και για τη συμμετοχή της στο Big Brother.

Πώς και δεν σε βλέπουμε σε κάποιο νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα;

Καλή η ερώτησή σου… κι εγώ αναρωτιέμαι γιατί. Είναι συγκεκριμένα τα άτομα που δουλεύουν στην Αθήνα και δεν αφήνουν να βγουν άλλοι τραγουδιστές.

Σε στενοχωρεί αυτό;

Δεν με στενοχωρεί, αλλά θεωρώ ότι είναι άδικο, όχι μόνο για μένα, αλλά και για όλους όσοι είμαστε πολλά χρόνια σε αυτή τη δουλειά. Υπάρχουν οι εταιρείες που προωθούν τα δικά τους άτομα και όταν έχει υπάρξει επιχειρηματίας που με ήθελε στο μαγαζί του, λόγω των εταιρειών, δεν μπορούσε να με πάρει. Δεν δίνεται το βήμα σε εμάς. Δεν ξέρω τι φταίει. Αν ήξερα τι ήταν, θα το είχα φτιάξει. Δεν θεωρώ ότι δεν είμαι ικανή. Πάντα έχω δουλειά. Απλώς στην Αθήνα δεν μπορώ να βρω δουλειά. Μετά θάνατον θα αναγνωριστεί η καριέρα μου…

Κάποια στιγμή μπήκες στο «Big Brother». Έχεις μετανιώσει γι’ αυτό;

Όχι, καθόλου. Το έκανα καθαρά και μόνο για να πάρω μια αναγνωρισιμότητα λόγω του ότι είμαι πολλά χρόνια στη δουλειά αυτή και η τηλεόραση ήταν ένας τρόπος να με γνωρίσει ο κόσμος περισσότερο. Από εκεί και πέρα, όμως, δεν έλαβα αυτό που περίμενα.

To άρθρο Σοφία Δανέζη: Δεν μετάνιωσα που μπήκα στο Big Brother, αλλά δεν έλαβα αυτό που περίμενα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΧρήστος Γιαλιάς: Νέο βίντεο ντοκουμέντο – Τα πρώτα λεπτά μετά τη μαφιόζικη δολοφονία στη Μάνδρα
Επόμενο άρθροΣτίβος: Ο ΣΕΓΑΣ βραβεύει τους κορυφαίους για το 2023 στις 16 Φεβρουαρίου