Τέσσερις κάρτες ελεύθερης εισόδου, από τις δέκα που είχαν αιτηθεί αρχικά, θα λάβει τελικά από τη διοίκηση του Χιονοδρομικού η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Βόλου. Αυτό αποφάσισε το Διοικητικό συμβούλιο της Εταιρείας στη συνεδρίασή του την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: ”Επί του θέματος της διάθεσης καρτών ελευθέρας εισόδου στη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Βόλου στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, που έχει την διαχείριση του Κέντρου, στην Τακτική Συνεδρίασή του στις 07-02-2024, ευρισκόμενο σε απαρτία, αποφάσισε ομόφωνα την διάθεση τεσσάρων (4) καρτών ελευθέρας εισόδου και ότι σε περίπτωση κατά την οποία αυτή επιθυμεί την διενέργεια διασωστικών ασκήσεων στις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου, να ειδοποιεί τον Διευθυντή εγγράφως τουλάχιστον πριν από τέσσερις (4) ημέρες, ορίζοντας την ακριβή ημερομηνία για την εκτέλεση της άσκησης και τα πρόσωπα τα οποία θα συμμετέχουν, προκειμένου αυτά να έχουν ελεύθερη είσοδο στο Χιονοδρομικό Κέντρο και στις εγκαταστάσεις του γενικά. Επισημαίνεται ιδιαίτερα ότι το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου λειτουργεί με εγκεκριμένο σχέδιο διάσωσης και με δική του ομάδα προσώπων, που είναι εκπαιδευμένη για έκτακτες περιστάσεις, όπως απαιτείται από τον κανονισμό λειτουργίας του”.

Εκ μέρους της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας ο κ. Ηλιόπουλος απάντησε ως εξής:

”Δεν είμαστε κομήτες που πέσαμε χθες στην πόλη και δεν μας ξέρουν και τουλάχιστον απαιτούμε την ανάλογη συμπεριφορά. Εμείς είμαστε εδώ και συνεχίζουμε το ρόλο μας και δεν ασχολούμαστε”.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΜάνδρα: Βίντεο ντοκουμέντο από το σημείο της δολοφονίας Γιαλιά – Η στιγμή που φλέγεται το αυτοκίνητό του
Επόμενο άρθροΚασσελάκης: «Η πρώτη είδηση της ημέρας αποκρύπτεται από το σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ»