Η πατρίδα μας βρίσκεται σε πρωτοφανή στεγαστική κρίση, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, στη Βουλή όπου συζητείται επίκαιρη ερώτησή του με θέμα: «Πώς σκοπεύει η Κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τη διαρκώς εντεινόμενη στεγαστική κρίση;», στο πλαίσιο της «Ώρας του Πρωθυπουργού».

Η golden visa είναι «φαρμάκι» για χιλιάδες νέους της πατρίδας μας είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης ενώ απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό είπε ότι περιφρονείτε τις ανάγκες του ελληνικού λαού. Για τη golden visa είπε επίσης ότι υπάρχει κίνδυνος να κάνουμε απλησίαστες λαϊκές γειτονιές.

«Πολυκατοικίες που διατίθενται για βραχυχρόνιες μισθώσεις και για τις golden visa οδηγούν στον αφελληνισμό ολόκληρων περιοχών»

Σήμερα έχουμε χρέος να έρθουμε στη θέση χιλιάδων Ελλήνων που δυσκολεύονται να βρουν σπίτι, υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης στην αρχή της ομιλίας του. Ακόμα είπε ότι λόγω του κόστους της στέγασης αναγκάζονται να μετακομίσουν κάτοικοι της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας.

Μίλησε ακόμη για πολυκατοικίες που διατίθενται για βραχυχρόνιες μισθώσεις και για τις golden visa που οδηγούν στον αφελληνισμό ολόκληρων περιοχών. Αναφέρθηκε ακόμα στη δύσκολη θέση των φοιτητών που κάνουν μηχανογραφικά όχι με βάση τις φιλοδοξίες τους αλλά με βάση τις οικονομικές δυνατότητες των οικογενειών τους.

Το κείμενο ανανεώνεται…

Στιγμιότυπο από τη Βουλή

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣύντομα θα υπάρξει παρέμβαση στη Golden Visa, προανήγγειλε ο Μητσοτάκης
Επόμενο άρθροΔήμος Αναστασιάδης: Η Άντζελα Δημήτριου είναι απίθανη και φουλ επαγγελματίας, πολύ δοτική