Την μνήμη του αγίου ιερομάρτυρος Χαραλάμπους του Θαυματουργού, τιμά η Εκκλησία το Σάββατο 10/2. Στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζουν οι κάτωθι ιεροί ναοί:

Αγίου Χαραλάμπους Αϊδινίου: Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του πρωτ. Γεωργίου Μπέκα, αρχιερατικού επιτρόπου Αλμυρού, ο οποίος θα ομιλήσει.

Αγίου Χαραλάμπους Βελεστίνου: Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Αμφιλοχίου Μήλτου, γραμματέως της Ιεράς Μητροπόλεως, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Παρεκκλήσιο Αγίου Χαραλάμπους (ενορίας Αγίων Πέτρου και Παύλου Νέας Ιωνίας): Την παραμονή της εορτής, στις 6.00 μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός , μετά θείου κηρύγματος προεξάρχοντος του πρωτ. Αποστόλου Ντόκου. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Εορτή Αγίου Βλασίου

Την Κυριακή 11/2 η Εκκλησία μας την μνήμη του αγίου ιερομάρτυρος Βλασίου και στην Ιερά Μητρόπολη πανηγυρίζει ο ιερός ναός του ομωνύμου χωρίου του Πηλίου.

Την παραμονή της εορτής, στις 6.00 μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του μητροπολίτου Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του κ. Δαμασκηνού, ο οποίος θα ομιλήσει.

Προηγούμενο άρθροΓιώργος Αγγελόπουλος: Έγινε πατέρας – Γέννησε η Δήμητρα Βαμβακούση
Επόμενο άρθροΜουρμούρα στα κόμματα της Κεντροαριστεράς για την εκδήλωση των Αχτσιόγλου, Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη