Ηλικιωμένος στη Βέροια έπεσε θύμα απάτης, καθώς ένας άνδρας με τον οποίο διατηρούσε φιλικές σχέσεις και τον εμπιστευόταν κατάφερε να του αποσπάσει χιλιάδες ευρώ.

Ο 31χρονος άνδρας εκμεταλλευόταν τη φιλία του με τον 73χρονο άνδρα και φέρεται να έκανε αναλήψεις και διαδικτυακές αγορές, ύψους 64.000 ευρώ, με τις τραπεζικές κάρτες του ηλικιωμένου.

Ο νεαρός μπαινόβγαινε στο σπίτι του 73χρονου, έπαιρνε τις δύο τραπεζικές κάρτες του χωρίς να γίνει αντιληπτός και έκανε αναλήψεις ή διαδικτυακές αγορές

Μέσα σε διάστημα ενάμιση χρόνου φέρεται να πραγματοποίησε – εν αγνοία του παθόντος – 57 αναλήψεις χρηματικών ποσών και τρεις αγορές μέσω του Διαδικτύου, όπως αναφέρεται στη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας.

Όπως έγινε γνωστό, ο νεαρός μπαινόβγαινε στο σπίτι του 73χρονου με τον οποίο διατηρούσε φιλικούς δεσμούς και κατά την παραμονή του εκεί έκλεβε τις δύο τραπεζικές κάρτες του, «ξαφρίζοντας» τους λογαριασμούς του.

Η φερόμενη δράση του αποκαλύφθηκε τον περασμένο μήνα όταν ο ηλικιωμένος, που εν τω μεταξύ είχε καταλάβει τι συνέβαινε, απευθύνθηκε στην Αστυνομία.

Πηγή: ΑΠΕ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση του Δήμου Βόλου για τον Ν. Παπαπέτρο
Επόμενο άρθροΤο Σάββατο το δεύτερο περιφερειακό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Το πρόγραμμα και οι ομιλητές