Ένοχος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας της ανήλικης εγγονής του κρίθηκε από το Τριμελές Εφετείο Λάρισας ένας 54χρονος, με το δικαστήριο να του επιβάλει ποινή φυλάκισης 10 μηνών με τριετή αναστολή.

Ο 54χρονος δεν δίστασε να «τα ρίξει» στην εγγονή του, όμως δεν έπεισε το δικαστήριο που τον έκρινε ένοχο

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που επικαλείται η «Ελευθερία», ο 54χρονος παππούς το πρωί της 24ης Ιουλίου του 2022 σε χωριό του Δήμου Αγιάς, «προσέβαλε βάναυσα την τιμή» της 16χρονης τότε ανήλικης «με χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα, ακουμπώντας τη με τα χέρια του σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος και ενώ αυτή κοιμόταν ανάσκελα στην κρεβατοκάμαρα» της εξοχικής κατοικίας του κατηγορουμένου.

Η ανήλικη τότε μαθήτρια και ο 54χρονος αδελφός του παππού της -με τη συναίνεση της οικογένειάς της- κατέλυσαν το καλοκαίρι του ’22 στο εξοχικό του στα παράλια του Νομού Λάρισας για ένα Σαββατοκύριακο.

Τον κατήγγειλε η μητέρα της ανήλικης

Με την επιστροφή τους, όμως, η μητέρα της ανήλικης ήταν αυτή που κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας ότι ο 54χρονος θώπευσε την κόρη της.

Ως αποτέλεσμα, ο 54χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης.

Η ανήλικη είχε καταγγείλει πως ο παππούς της ήταν εκείνος που τη θώπευσε ενώ κοιμόντουσαν στο ίδιο κρεβάτι, ενώ ο κατηγορούμενος, όπως επανέλαβε και στην ακροαματική διαδικασία, τόνισε ότι η ανήλικη ήταν αυτή που τον προκάλεσε.

Αρνήθηκε, παράλληλα, τα όσα καταγγέλθηκαν εις βάρος του περί προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ διευκρινίζεται ότι τόσο από την προανάκριση όσο και από την ακροαματική διαδικασία δεν προέκυψε κάποια άλλη πράξη εις βάρος της ανήλικης.

Ωστόσο, η εντελώς διαφορετική εκδοχή του 54χρονου για τα όσα συνέβησαν στο εξοχικό του δεν έγινε αποδεκτή από το δικαστήριο, που τον έκρινε τελικά ένοχο.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΦορολογικές δηλώσεις: Προσυμπληρωμένες δηλώσεις φόρου εισοδήματος, ΦΠΑ και Ε9
Επόμενο άρθροΜαρινέλλα: Τα πρώτα λόγια μετά τον τραυματισμό της – Πότε επιστρέφει στις εμφανίσεις