Ο Ηρακλής επιβλήθηκε με σκορ 1-0 της Νίκης Βόλου, στο γήπεδο της Χαλάστρας, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague 2, το απόγευμα της Κυριακής.

Η Νίκη έμεινε με 10 παίκτες στο 31′ λόγω αποβολής του Πολίτη για αντιαθλητικό μαρκάρισμα πάνω στον Βιτλή. Από εκείνη τη στιγμή η Νίκη οργανώθηκε περισσότερο αμυντικά.

Στο 26′ σημειώθηκε η πιο ωραία φάση του αγώνα, όταν ο Έμπο βρήκε με κάθετη πάσα τον Κούστα, εκείνος γύρισε κι εξαπέλυσε ένα σουτ-κεραυνό, με τον τερματοφύλακα της Νίκης Γκαραβέλη να εκτινάσσεται και να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 86′, όταν ο Βιτλής εκτέλεσε φάουλ στην περιοχή της Νίκης, με την μπάλα να στρώνεται στον Κουντουριώτη, ο οποίος αφύλακτος σούταρε, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Στο 95′ ο Κυριακίδης εκτέλεσε φάουλ με γέμισμα στην περιοχή των Θεσσαλονικέων, στην τελευταία φάση του αγώνα, η μπάλα έμεινε στην περιοχή, με τον Μιράντα να επιχειρεί το πλασέ, όμως ο Παλαβράκης μπλόκαρε σταθερά, κρατώντας τη νίκη για τον Ηρακλή.

Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, ο Ηρακλής τίμησε τη μνήμη της συζύγου του Παύλου Κυριακίδη, Ιωάννας, δίνοντας στον πρώην παίκτη του ΗΡΑΚΛΗ και νυν της Νίκης Βόλου, μία ανθοδέσμη και μία μπλούζα του ΗΡΑΚΛΗ με το όνομά της και τον αριθμό 30 που ήταν η ηλικία της.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΗΡΑΚΛΗΣ: Παλαβράκης, Κωστόπουλος, Βιτλής, Χρουσιέλ, Γκμπενιόν, Έμπο, Πατράλης, Τόρες (56′ Αρόγιο), Κούστα, Ισνάλδο (83′ Κουντουριώτης), Σπυρίδης (72′ Γκερμούς).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Γκαραβέλης, Τοπαλίδης, Νάα, Ανδρέου, Στίκας (88′ Πέττας), Κυριακίδης, Γαβριηλίδης, Λίταινας (63′ Μιράντα), Κρητικός (46′ Παναγιωτίδης), Πολίτης, Τζιώρας (74′ Γιαννίτσης).

Μετά το αποτέλεσμα αυτό η Νίκη σε 16 αγώνες έχει 25 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, έναν περισσότερο από τον ΠΑΟΚ Β, που έχει 24 σε 18 αγώνες, έναν λιγότερο από τον Μακεδονικό που έχει 26 βαθμούς σε 17 αγώνες ενώ προηγείται ο Λεβαδειακός με 45 βαθμούς σε 18 αγώνες κι ακολουθεί η ΑΕΛ με 39 βαθμούς σε 18 αγώνες.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΠαραβατικότητα: 8.500 ανήλικοι απασχόλησαν τις Αρχές το 2023 – Σκέψεις επέκτασης του «panic button» στα παιδιά
Επόμενο άρθροΑλμέιδα: «Έπρεπε να το πιστέψουμε λίγο περισσότερο»