Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» και συγγενικά του πρόσωπα, σε λογαριασμούς των οποίων φέρονται να είχαν κατατεθεί χρηματικά ποσά. Αποκαλύψεις, μαρτυρίες και καταγγελίες διαδέχονται η μία την άλλη για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο ο οποίος βρίσκεται στο «επίκεντρο» της εισαγγελικής έρευνας.

Η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε στην κοινωνική κουζίνα του «Άλλου Ανθρώπου», με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο να απαντά για όσα ακούγονται εις βάρος του και ξεκαθαρίζει πώς «θα λάμψει η αλήθεια».

«Όσο μπορούμε αντέχουμε. Ο κόσμος πάντα ήταν δίπλα μου. Τον «Άλλο Άνθρωπο» ο κόσμος τον έφτιαξε, ούτε εγώ ούτε κανένας. Θα λάμψει η αλήθεια παιδιά, μην αγχώνεστε. Πρέπει να μιλήσω αλλά θα μιλήσω στη Δικαιοσύνη όταν και άμα με καλέσει. Οι άνθρωποι που έρχονται εδώ, είναι αυτοί που μας στηρίζουν, έχουν βάλει χρήματα, και ξέρουν που ακριβώς έχουν πάει. Τα τρόφιμα τα φέρνει ακόμα ο κόσμος. Θα ζητήσω συγγνώμη εάν αποδειχτεί ότι έχω κάνει κάτι, αν όχι γιατί να το κάνω; Μακάρι να ήξερα ποιος το ξεκίνησε αυτό, κάποιοι άλλοι γνωρίζουν», δήλωσε στην εκπομπή του MEGA.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Στο μικροσκόπιο και άλλα πρόσωπα

Στο μικροσκόπιο των Αρχών θα βρεθούν εκτός από τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο και συγγενικά του πρόσωπα σε λογαριασμούς των οποίων φέρονται να είχαν κατατεθεί συγκεκριμένα χρηματικά ποσά.

Η διενέργεια της έρευνας ανατέθηκε στο Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας και στο πλαίσιο αυτής αναμένεται να ζητηθούν αρμοδίως μια σειρά από κρίσιμα έγγραφα τόσο από τράπεζες για τις κινήσεις των λογαριασμών όσο και από στοιχηματικές εταιρείες.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε διάστημα δύο ετών φέρεται στους επίμαχους λογαριασμούς να έχουν κατατεθεί ένα εκατομμύριο ευρώ. Από αυτούς στη συνέχεια γίνονται αναλήψεις διαφόρων ποσών, εκ των οποίων τα 600.000 ευρώ, κατά τις ίδιες πληροφορίες, καταλήγουν σε στοιχηματικές εταιρίες.

Μετά το τέλος της έρευνας, η δικογραφία θα επιστρέψει στον εισαγγελέα ο οποίος ανάλογα με τα ευρήματα είτε θα προχωρήσει στην άσκηση ποινικής δίωξης, είτε θα διατάξει την αρχειοθέτηση του φακέλου αν δεν στοιχειοθετείται η τέλεση των ερευνώμενων αξιόποινων πράξεων.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΖάκυνθος: Υπό έλεγχο η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε ανάμεσα σε Εξωχώρα και Μαριές
Επόμενο άρθροΓενικόλογες υποσχέσεις από Μητσοτάκη ενόψει της συνάντησης με τους αγρότες