Σε ένα παιχνίδι που θα ήταν εξάποντο για το νικητή, όσον αφορά την παραμονή στη σούπερ λιγκ, το τελικό αποτέλεσμα 0-0 αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.

Στο πρώτο μέρος η Κηφισιά είχε ελαφρά πρωτοβουλία χωρίς σπουδαίες ευκαιρίες για γκολ εκτός από το δοκάρι του Μενέντες μόλις στο 2′.

Στο 20′ ο Κόμπα έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει και να βάλει μπροστά στο σκορ τους Βολιώτες.

Από το 44′ ο Βόλος έπαιζε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Ασλανίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα σε αντίπαλο.

Στο δεύτερο μέρος, λόγω αριθμητικής υστέρησης, ο Βόλος οργανώθηκε περισσότερο αμυντικά και η Κηφισιά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική της υπεροχή, καθώς δεν δημιούργησε σοβαρούς κινδύνους στην εστία του Κόβατς.

Οι συνθέσεις:

Κηφισιά (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Τεϊσέιρα, Τσάπαν, Μιλίτσεβιτς, Τσανάτζια, Σολόα, Μενέντες, Μπιφουμά, Τεττέι, Κλωναρίδης, Σναϊντερλέν (66′), Ίλιεφ (66′), Γιόβεντιτς (83′).

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κόβατς, Άλχο, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Μύγας, Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος, Ντε Καμπς, Κόμπα, Ασεχνούν, Γκαρσία, Ράσιτς (45′), Τσοκάνης (53′), Τρουιγέ (53′), Μωραΐτης (88′)

Τώρα ο Βόλος βρίσκεται στην 12η θέση με 17 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον Παναιτωλικό, έναν περισσότερο από την Κηφισιά και 4 περισσότερους από τον τελευταίο ΠΑΣ Γιάννινα, τον οποίο αντιμετωπίζει την προσεχή Κυριακή στο Βόλο.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΤζακ ποτ στο Τζόκερ: Μοιράζει 3,8 εκατ. ευρώ στην επόμενη κλήρωση
Επόμενο άρθροΓρηγόρης Γκουντάρας: Ο γιατρός «σκοτείνιασε», μας είπε το παιδί δεν αναπτύσσεται