Συνεχίζoντας την περιοδεία του στη Θεσσαλία, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε το πρωί της Κυριακής το αγροτικό μπλόκο του Αλμυρού.

Ο κ. Κασσελάκης συναντήθηκε με μέλος της 15μελούς επιτροπής, που θα δει τον πρωθυπουργό την Τρίτη στην Αθήνα. Οι αγρότες του είπαν ότι είναι εξαθλιωμένοι και τόνισαν ότι, αν δεν καταργηθεί ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στο πετρέλαιο και δεν μπει πλαφόν στο ηλεκτρικό ρεύμα, δεν έχουν λόγο ύπαρξης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι, πρέπει να γίνει ρύθμιση οφειλών χωρίς κατασχέσεις και να ληφθούν ουσιαστικά μέτρα στήριξης των αγροτών κι ευρύτερα του πρωτογενούς τομέα.

Στο αγροτικό μπλόκο του Αλμυρού ο Στ. Κασσελάκης – «Ρύθμιση χρεών για να έχετε ασφάλεια στις περιουσίες σας»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. πήρε μέρος στη νομαρχιακή συνδιάσκεψη του κόμματος στο Βόλο, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από μέλη και φίλους.

Μεταξύ άλλων είπε:

”Ήρθα στον όμορφο Βόλο, που τον έχω επισκεφτεί από το Σεπτέμβριο επανειλημμένα, είναι μια ταλαιπωρημένη πόλη από τις φυσικές καταστροφές. Είχα έρθει και με τον κ. Φάμελλο και είχαμε δει από κοντά τα ζητήματα της περιοχής. Βλέπω μια ανάκαμψη, θα στηρίξουμε όσο μπορούμε την πόλη να ακμάσει και πάλι και νομίζω, είναι πολύ σημαντικό ως μέρος της ανάπτυξης του Βόλου, να υπάρχει και ανάπτυξη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διότι αυτό που πάει να γίνει με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια το μόνο που θα κάνει είναι να μαραζώσουν τα περιφερειακά πανεπιστήμια κι αυτό είναι το τελευταίο που χρειάζεται μια πολύπαθη περιφέρεια”.

Ο κ. Κασσελάκης, συνοδευόμενος στη συνέχεια από τον σύντροφό του Τάιλερ, το σκυλάκι τους, τον βουλευτή Μαγνησίας Αλέξανδρο Μεικόπουλο και μέλη της νεολαίας του κόμματος, περπάτησε στο κέντρο του Βόλου και συνομίλησε και φωτογραφήθηκε με κόσμο στις καφετέριες της οδού Κουμουνδούρου. Στη συνέχεια πήγε στην παραλία της πόλης, όπου κι εκεί συνομίλησε με πολίτες.

Ν.Β.

 

Προηγούμενο άρθροΈρχονται αλλαγές στον κώδικα οδικής κυκλοφορίας – Με… sms θα έρχονται τα πρόστιμα
Επόμενο άρθρο42χρονος πέθανε ξαφνικά στο σπίτι του