Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα (11/2) στο Σύνταγμα κατά του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία.

Οι περισσότεροι από τους συγκεντρωμένους κρατούσαν ελληνικές σημαίες, ενώ άλλοι είχαν στα χέρια σταυρούς. Πολλά ήταν τα πλακάτ και τα πανό με συνθήματα κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και της τεκνοθεσίας. Ανάμεσα σε εκείνους που βρέθηκαν στην πλατεία Συντάγματος για τη διαμαρτυρία ήταν πολλοί ρασοφόροι.

«Αν δεν αντιδράσουμε, θα σηκωθούν οι πρόγονοί μας από τους τάφους!»

Στην πλατεία Συντάγματος στήθηκε εξέδρα για τους ομιλητές της συγκέντρωσης κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών. Ανάμεσά τους ήταν και ο επικεφαλής της «Νίκης», Δημήτρης Νατσιός.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε για το συλλαλητήριο, η οργάνωση αναφέρει πως με αυτό τον τρόπο εκφράζουν την αντίθεση τους στη «σοδομοποίηση της ελληνικής κοινωνίας» και τονίζουν την επιθυμία τους «να αποτραπεί η υιοθεσία ορφανών παιδιών, που θα αποτελούν ψευδαίσθηση καρπών μιας αφύσικης και άκαρπης σύζευξης».

«Έγκλημα κατά των αθώων παιδιών»

Ακόμη, υπογραμμίζουν πως δεν θέλουν να γίνουν «συνένοχοι στο έγκλημα κατά των αθώων παιδιών».

Μάλιστα, καταλήγουν στο κάλεσμά τους για το συλλαλητήριο, λέγοντας πως: «Αν δεν αντιδράσουμε, θα σηκωθούν οι πρόγονοί μας από τους τάφους!». Στη συγκέντρωση μετέχουν και άλλοι φορείς.

Εικόνες από το συλλαλητήριο

Τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργάνωσε η «Εστία Πατερικών Μελετών». Ως συνδιοργανωτές αναφέρονται οι: Ενωμένη Ρωμηοσύνη, Κίνημα υπέρ της παραδοσιακής ελληνορθόδοξης οικογένειας «Μαμά, μπαμπάς και παιδιά», Ορθόδοξος Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Άγιος Αλέξιος, ο άνθρωπος του Θεού», Ορθόδοξη φιλανθρωπική αδελφότης «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», Ορθόδοξος Ιεραποστολική αδελφότης «Ο σταυρός», Ορθόδοξος σύλλογος «Άγιος Σάββας», Πανελλήνιος σύνδεσμος για την ελληνορθόδοξη παράδοση «Παρακαταθήκη», Ελληνική ορθόδοξη νεολαία, ΙΝΚΑ Πειραιά, Εθνικοί φύλακες.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Καληνύχτα» Σίλικον Βάλει, «καλημέρα» Άινταχο
Επόμενο άρθροΕιρήνη Παπαδοπούλου: Πήρε καιρό να αναγνωρίσω την τοξική σχέση