Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της παρουσία πλήθους κόσμου έκοψε η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε γεύμα προς τιμήν των παρευρισκόμενων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η υφυπουργός Ζέττα Μακρή, ο βουλευτής Χρήστος Μπουκώρος, η αντιπεριφερειάρχης Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, ο διοικητής πυροσβεστικών δυνάμεων Μαγνησίας Βαγγέλης Λιακόπουλος, ο λιμενάρχης Βόλου Δημήτρης Ζαραζάνης, ο αντιδήμαρχος Αποστόλη Νασιός, ο φίλος και συνεργάτης και στον εθελοντισμό αρχιμανδρίτης Βαρνάβας, ο πρόεδρος του ΕΟΣ Βόλου Ηλίας Μήλιος, ο πρόεδρος του ΣΔΥ Βόλου Κώστας Παλάντζας και πλήθος φίλων .

Σε ανάρτησή του ο αντιπρόεδρος της ΛΕΔ Μαγνησίας Βασίλης Ηλιόπουλος αναφέρει: «Για πολλές ώρες διασκεδάσαμε όλοι μαζί βρεθήκαμε σε ένα περιβάλλον οικείο, φάγαμε, ήπιαμε, χορέψαμε βρήκαν την ευκαιρία νεότερα μέλη να γνωριστούν με παλαιότερα και να γίνουμε μια όμορφη παρέα .

Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, αλλά και όσους λόγω υποχρεώσεων και προβλημάτων δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν.

Εμείς μετά την μικρή και πολύ όμορφη ανάπαυλα συνεχίζουμε το έργο μας για την ασφάλεια και το καλό των συμπολιτών μας».

Από την εκδήλωση δεν έλειψαν και οι χοροί, καθώς μετά το φαγητό πολλοί ήταν εκείνοι που διασκέδασαν χορεύοντας.

Δείτε φωτογραφίες

Προηγούμενο άρθροΑυτό είναι το think tank του ΣΥΡΙΖΑ για την έρευνα – Το παρουσίασε στο Tik Tok ο Κασσελάκης
Επόμενο άρθροΑίσιο τέλος στην εξαφάνιση 26χρονης στην Κρήτη – Βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της