Συμβολικό αποκλεισμό της Εγνατίας οδού, στον ανατολικό κόμβο των Γρεβενών, στο ύψος της Μύρινας, πραγματοποιούν οι αγρότες της περιοχής.

Με συνθήματα οι αγρότες των Γρεβενών, οι οποίοι βρίσκονται συντονισμένοι με τους συναδέλφους τους στα 50 σημεία που έχουν στηθεί μπλόκα, διεκδικούν τη στήριξη του εισοδήματός τους για να μείνουν στα χωριά και τα χωράφια τους.

Σε συμβολικούς αποκλεισμούς προχώρησαν οι αγρότες

Συγχρόνως, με αυτή την κινητοποίηση συμβολικού χαρακτήρα, οι αγρότες των Γρεβενών δηλώνουν με τη συμπαράσταση τους, στους εκπροσώπους τους, βρίσκονται στη σύσκεψη με τον πρωθυπουργό και τονίζουν ότι εάν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους θα σκληρύνουν την στάση τους. Μάλιστα, όπως επισημαίνου, σε συντονισμό με τα υπόλοιπα μπλόκα είναι διατεθειμένοι ακόμα και να ετοιμάσουν την κάθοδο τους στην Αθήνα.

Κινητοποιήσεις σε Φλώρινα και Έβρο

Από τις 12 το μεσημέρι, τα τρακτέρ στα περίπου 50 μπλόκα που έχουν στηθεί σε όλη τη χώρα, παρέμειναν παραταγμένα σε θέση μάχης, περιμένοντας την έκβαση της συνάντησης.

Για μία ώρα τόσο στα σύνορα στη Φλώρινα όσο και στα Τελωνεία στους Κήπους και στο Ορμένιο, οι αγρότες πραγματοποίησαν συμβολικό αποκλεισμό μην επιτρέποντας τη διέλευση οχημάτων και φορτηγών από και προς τη χώρα μας.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣυνελήφθη 45χρονος με μικροποσότητα ναρκωτικών
Επόμενο άρθροΣεμινάριο για την εφαρμογή ψηφιακής κάρτας εργασίας από το Επιμελητήριο Μαγνησίας