Απειλητικό email για την οικογένειά του με φωτογραφίες των παιδιών του κατήγγειλε πως δέχθηκε ο πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής για τη «διερεύνηση του εγκλήματος των Τεμπών» και βουλευτής Β’ Πειραιά της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος βρισκόταν εκείνη τη στιγμή σε πάνελ εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού «Blue Sky».

Σχολιάζοντας ο βουλευτής της ΝΔ υπογράμμισε πως «όταν όμως κάποιοι κόβουν μια δήλωση για να νομίζει ο κόσμος ότι εγώ διασκεδάζω στην εξεταστική ενώ εγώ πότε δεν είπα κάτι τέτοιο, κρίμα. Σε αυτό φταίνε τα σκοτάδια του Twitter. Κόβουν μια δήλωση με σκοπό να δείξουν ότι είσαι σκληρός».

«Μπορεί να διαφωνούμε αλλά αυτή η επιτροπή επιδιώκει να βγάλει ένα αποτέλεσμα»

Ακολούθως ο Δημήτρης Μαρκόπουλος υποστήριξε ότι «εγώ όταν έκανα ένα λάθος βγήκα μετά από 11 ώρες μέσα σε μια συνεδρίαση, έκανα μια ατυχή δήλωση, ζήτησα συγγνώμη ανθρώπινα, ήταν λάθος μου. Λάθος μου τελεία».

Καταληκτικά τόνισε ότι «μπορεί να διαφωνούμε αλλά αυτή η επιτροπή επιδιώκει να βγάλει ένα αποτέλεσμα. Όμως το να παίζουν κάποιοι ότι είναι οι μόνοι ευαίσθητοι και όλοι οι άλλοι…».

Δείτε τη στιγμή που έλαβε το απειλητικό email ο Δημήτρης Μαρκόπουλος:

Τα σχόλια του Δημήτρη Μαρκόπουλου που έχουν προκαλέσει αντιδράσεις

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει κατά καιρούς σχόλια του προέδρου της Εξεταστικής Επιτροπής για τα Τέμπη, Δημήτρη Μαρκόπουλου

Ο βουλευτής της ΝΔ σε αντιδικία που είχε πριν λίγες μέρες με μέλη της εξεταστικής δήλωσε πως «όταν είναι τόσες ημέρες στην Επιτροπή η κυρία Πέρκα, τι να κάνω; Το διασκεδάζω».

Όταν βουλευτές – μέλη της επιτροπής άρχισαν να διαμαρτύρονται, φωνάζοντάς του πως είναι ντροπή να λέει κάτι τέτοιο στην εξεταστική για την τραγωδία των Τεμπών, αμύνθηκε διά της επιθέσεως, λέγοντας σε όσους αντιδικούσαν μαζί του πως κάνουν «εμπόριο πόνου».

Σημειώνεται ότι την ανάρτηση με το προσβλητικό, για τους συγγενείς των θυμάτων της πολύνεκρης τραγωδίας, σχόλιο του κ. Μαρκόπουλου έκανε η επιζήσασα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος Ευδοκία Τσαγκλή.

«Το διασκεδάζει ο Δ. Μαρκόπουλος στην επιτροπή για τα Τέμπη! Μπράβο άξιος πρόεδρε», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Μαρκόπουλος έχει υποπέσει και παλαιότερα σε ασέβεια προς τη μνήμη των νεκρών του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος, καθώς στις αρχές του χρόνου είχε χαρακτηρίσει «γουρλίδικη» την Εξεταστική Επιτροπή για τα Τέμπη.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΓλυφάδα: Πώς οδηγήθηκε στο δολοφονικό αμόκ ο 76χρονος επιστάτης
Επόμενο άρθροΗ ώρα της δίκης για την 39χρονη που έριξε βιτριόλι στον εν διαστάσει σύζυγό της