«Αν ο γιος μου έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλος, θα του έλεγα ότι κάνει λάθος», είπε ο Θάνος Τζάνης.

Ο Θάνος Τζάνης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο. Ο γνωστός τραγουδιστής έδωσε μερικές απαντήσεις, οι οποίες αναμένεται να συζητηθούν πάρα πολύ.

«Αν ο γιος μου ερχόταν και μου έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλος, θα του έλεγα ότι κάνει λάθος. Από εκεί και πέρα όμως, θα ήμουν δίπλα στο παιδί μου», είπε αρχικά ο Θάνος Τζάνης.

Ο Θάνος Τζάνης είπε στη συνέχεια: «Τα χαιρετίσματά μου στη Ναταλία Γερμανού, αγάπη, της στέλνω την αγάπη μου. Εγώ δεν περιμένω όλοι οι άνθρωποι να συμφωνούν μαζί μου. Εγώ έχω τις δικές μου απόψεις, τις δικές μου πεποιθήσεις και από εκεί και πέρα αν ένας άνθρωπος έχει διαφορετική άποψη από εμένα, το σέβομαι. Εγώ έχω αυτές τις απόψεις και δεν πρόκειται να αλλάξω».

Για την Κατερίνα Καινούργιου που είπε πως αν δεν υπήρχε η Ναταλία δεν θα τον ήξερε κανείς, ο Θάνος Τζάνης απάντησε: «Τα έχουν βάλει όλοι μαζί μου; Και στην Κατερίνα στέλνω την αγάπη μου».

   

Κλείνοντας, ο Θάνος Τζάνης είπε: «Ένα παιδάκι για να μεγαλώσει θέλει τη μαμά του και τον μπαμπά του. Είμαι ένας άνθρωπος συντηρητικός. Έχω μεγαλώσει με τις αρχές της θρησκείας, της πατρίδας και της οικογένειας.

Δεν ασχολούμαι καθόλου με τις δουλειές του σπιτιού, ευτυχώς η γυναίκα μου κρατάει το σπίτι. Μου αρέσει η γυναίκα μου να μαγειρεύει, να σιδερώνει και εγώ να τα βρίσκω έτοιμα».

To άρθρο Θάνος Τζάνης: Μου αρέσει η γυναίκα μου να μαγειρεύει, να σιδερώνει και εγώ να τα βρίσκω έτοιμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠαρουσίαση του βιβλίου «Ο Κόκκινος Δράκος» της συγγραφέα Φωτεινής Χούμα
Επόμενο άρθροΣτο νοσοκομείο ο Μιχάλης Μουρούτσος