Συγκλονίζει η μαρτυρία ενός ανθρώπου που ήταν μέσα στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας και είδα τον 76χρονο δράστη να σκοτώνει το πρωί της περασμένης Δευτέρας (12/2) στη Γλυφάδα.

Πρόκειται για έναν από τους πιο παλαιούς υπαλλήλους της ναυτιλιακής εταιρείας στην οποία εργάζεται όπως λέει 25 χρόνια και γνώριζε πολύ καλά τον Άρη, τον άνθρωπο που σκόρπισε τον θάνατο.

Η πρώτη κίνηση πριν τους πυροβολισμούς

Η μαρτυρία τους είναι ιδιαίτερα σημαντική αφού όπως λέει, ο δράστης αφού πήρε τα όπλα από το αυτοκίνητό του στο γκαράζ, επέστρεψε και η πρώτη κίνηση που έκανε ήταν να πάει στον 2ο όροφο και εκεί να κλειδώσει στο γραφείο της τη Δέσποινα Καρνέση. Μάλιστα όπως λέει ο μάρτυρας πέταξε και το κλειδί.

Στη συνέχεια κατέβηκε στον 1ο όροφο με σκοπό να σκοτώσει την αδερφή της Μαρία Καρνέση, όπως και έκανε.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο MEGA και στο Live News ο αυτόπτης μάρτυρας

«Πρώτα την κλείδωσε την κυρία Δέσποινα στο γραφείο της, πήρε το κλειδί και το έριξε μετά κάπου, δεν ξέρω που και μετά κατέβηκε κάτω στον όροφο της κυρίας Μαρίας. Αλλά αυτό ξεκινάει από το θέμα ότι πρώτα από όλα κλείδωσε την κυρία Δέσποινα στο γραφείο της για να μην την πειράξει», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αυτός ο άνθρωπος, ήταν άνθρωπος της οικογένειας, και εγώ είμαι 25 χρόνια εδώ και ξέρω πολύ καλά ότι ήταν άνθρωπος της οικογένειας και όλοι ήτανε μαζί του, πίνανε, τρώγανε μαζί του, τον κρατούσαν στις γιορτές που κάνανε. Σε όλα ήταν και ο Άρης μέσα. Η διένεξη ξεκίνησε όταν άρχισαν οι προστριβές μεταξύ της οικογένειας».

Ο έντονος διαπληκτισμός

Ο ίδιος άνθρωπος επιβεβαιώνει ότι ο αρχικά ο 76χρονος πήγε στο γραφείο της Μαρίας Καρνέση και είχε έναν έντονο διαπληκτισμό για το σπίτι που έμενε στη Γλυφάδα. Εκεί η 77χρονη ιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής εταιρείες τον απομάκρυνε με έντονο ύφος και στη συνέχεια ακολούθησε το δολοφονικό παραλήρημα του 76χρονου.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠιόλι: «Λίβερπουλ, Λεβερκούζεν και Αταλάντα τα φαβορί για το τρόπαιο»
Επόμενο άρθροΟμόφυλα ζευγάρια: «Θα υποστούν συνέπειες όσοι απόσχουν ή καταψηφίσουν» επανέλαβε ο Κασσελάκης