Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι στη Νέα Ευκαρπία ανάμεσα στον Μακεδονικό και τη Νίκη Βόλου, στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής στη σούπερ λιγκ 2.

Ο Μακεδονικός διατήρησε το εντός έδρας αήττητο, παρότι αγωνίστηκε για κάτι παραπάνω από ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες, λόγω απευθείας κόκκινης του Πέδρο Λούκας στο 37′. Ο Μακεδονικός είχε ευκαιρίες με τους Ζαφειράκη, Μελετίδη και Λυμπεράκη, αλλά δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Γκαραβέλη.

Η Νίκη Βόλου είχε τον έλεγχο του αγώνα και στο 25′, το σουτ του Γαβριηλίδη πέρασε άουτ. Στο 43′ παραλίγο να γίνει το 0-1, όταν ο Πολίτης εκτέλεσε φάουλ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Περντρέου. Στο δεύτερο ημίχρονο η Νίκη Βόλου συνέχισε να πιέζει και στο 50′ η κεφαλιά του Κρητικού πέρασε άουτ. Στο 61′ η προσπάθεια του Μιράντα δεν βρήκε στόχο και στο 71′ ένα σουτ του Ζαφειράκη απέκρουσε ο Γκαραβέλης. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και το ματς έληξε 0-0.
Στη βαθμολογία, η Νίκη βρίσκεται στην 3η θέση με 29 βαθμούς σε 18 αγώνες, ενώ προηγείται ο Λεβαδειακός με 51 βαθμούς σε 20 αγώνες κι ακολουθεί η ΑΕΛ με 39 βαθμούς σε 18 αγώνες. 4ος είναι ο Μακεδονικός με 27 βαθμούς σε 19 αγώνες.

Οι συνθέσεις:

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Περντρέου, Μπουκουβάλας, Γρομητσάρης, Πέδρο Λούκας, Λυμπεράκης, Παναγιωτούδης (87′ Μελετίδης), Χάσεκ, Τσουκάνης, Πάρφιτ, Ζαφειράκης (87′ Κουλούρης), Σιμόνι (81′ Χερίδης).

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Στίκας, Ανδρέου, Μπαχανάκ (58′ Να’α), Τοπαλίδης (82′ Κάσσος), Γαβριηλίδης (76′ Λίταινας), Παναγιωτίδης, Κυριακίδης, Κρητικός, Πολίτης (58′ Μιράντα), Τζιώρας.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΑπό την ΑΑΔΕ… με αγάπη: 651 έλεγχοι ανήμερα του Αγ. Βαλεντίνου – Πόσα λουκέτα μπήκαν
Επόμενο άρθροΤζακ ποτ στο Τζόκερ – Zougla