Διήμερο αποφόρτισης για την Κυριακή 18 και τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου για τους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Με τον τρόπο αυτό ο Άκης Μάντζιος θέλησε να επιβραβεύσει τους παίκτες του για τις δυο διαδοχικές εκτός έδρας επιτυχίες – το 1-0 επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και το 2-0 επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις προπονήσεις οι «κίτρινοι» θα επιστρέψουν την Τρίτη (20/2), με το ραντεβού να είναι για το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Τότε, ουσιαστικά, θα ξεκινήσει η προετοιμασία εν όψει της αναμέτρησης με τον Βόλο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (Κυριακή 25/2, 19:30), στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Πάντως, τη Δευτέρα (19/2), για ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση στο «Δασυγένειο», ενώ όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα από τραυματισμούς ή βρίσκονται σε διαδικασία επανένταξης θα ακολουθήσουν κανονικά το πρόγραμμά τους (θεραπεία και ατομικό).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα συν για τον Μάντζιο, εν όψει του ματς με τους Θεσσαλούς, η επιστροφή του Μόουζες Οντουμπάτζο που εξέτισε τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤο ΤΖΟΚΕΡ κληρώνει απόψε 4,8 εκατ. ευρώ στην πρώτη κατηγορία και 100.000 ευρώ στα τυχερά 5άρια
Επόμενο άρθροΥπέρ Κασσελάκη η Νίνα Κασιμάτη – «Το κόμμα και ο λόγος ανήκει πρώτα στα μέλη, όχι στη συλλογική ηγεσία»