Η πρωταγωνίστρια του “The Bear”, Ayo Edebiri συνάντησε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ στα BAFTA και το διαδίκτυο έχει ξετρελαθεί με τη γκάφα του αλλά και την έκφραση του προσώπου της.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο οποίος είναι πρόεδρος της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών και Τηλεοπτικών Τεχνών, παρευρέθηκε στα BAFTA την Κυριακή (18.02.2024) στο Λονδίνο. Μετά την απονομή των βραβείων, ο Γουίλιαμ έσφιξε τα χέρια και χαιρέτησε τις υποψήφιες για το βραβείο ανερχόμενου αστέρα Edebiri, Phoebe Dynevor, Sophie Wilde και Mia McKenna-Bruce.

“Πολύ χαίρομαι που σας βλέπω παιδιά”, είπε ο Γουίλιαμ, σύμφωνα με βίντεο που κατέγραψε το Reuters. “Ειλικρινά, η κατηγορία ήταν τόσο δυνατή, όλες σας, που είναι σαν, ποιος θα το καταφέρει αυτό; Είναι απίστευτο”.

https://platform.twitter.com/widgets.js

 

Στη συνέχεια συνεχάρη την πρωταγωνίστρια του “How to Have Sex” McKenna-Bruce για τη νίκη της, αλλά παραδέχτηκε ότι δεν είχε την ευκαιρία να δει την ταινία.

“Φαίνεται ότι το διασκέδασες πολύ σε όλη τη διάρκειά της”, της είπε.

https://platform.twitter.com/widgets.js

 

“Έχω πολλές ταινίες να παρακολουθήσω”, συνέχισε ο William, ενώ η Edebiri έγνεψε και έδειξε να ακούει προσεκτικά. “Συνήθως προλαβαίνω να δω αρκετές από αυτές”, είπε. Ο πρίγκιπας έκανε… γαλαζοαίματη γκάφα καθώς η ηρωίδα της ταινίας υφίσταται βιασμό.

Στη συνέχεια, ο Γουίλιαμ απομακρύνθηκε για να συνεχίσει να χαιρετά τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους.

To άρθρο Η γκάφα του Πρίγκιπα Γουίλιαμ στα BAFTA που χαρακτήρισε «διασκεδαστική» ταινία με βιασμό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑγρότες: Στον δρόμο προς το Σύνταγμα οι αγρότες – Τα τρακτέρ της οργής – Live οι εξελίξεις
Επόμενο άρθροΑγρότες: Με το δίκιο των αιτημάτων, με τη δύναμη των τρακτέρ