Είναι αργά για δάκρυα από την κυβέρνηση, το καταστροφικό Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο έχει την υπογραφή της, σημειώνει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Δώρα Αυγέρη.

Όπως τονίζει η Δώρα Αυγέρη, «με καθυστέρηση τριών χρόνων η κυβέρνηση έρχεται να πει πως θα αλλάξει το καταστροφικό Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο που η ίδια κατέστρωσε και ενέκρινε χωρίς ουσιαστική διαβούλευση με τον αγροτικό κόσμο και παρά την έγκαιρη προειδοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία».

«Η ΚΑΠ είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να τη διαχειριστεί η κυβέρνηση των συμφερόντων και της κοροϊδίας του αγροτικού κόσμου»

Ακολούθως η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ προσθέτει ότι «το Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο ήταν απόφαση της κυβέρνησης της ΝΔ που ελήφθη στο υπουργικό συμβούλιο στις 26 Ιουλίου του 2021 και που ο ίδιος ο πρωθυπουργός παρουσίασε ως δικό του επίτευγμα!».

«Η κυβέρνηση χύνει κροκοδείλια δάκρυα και προσπαθεί να παρουσιάσει το μαύρο-άσπρο»

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Δώρα Αυγέρη υπογραμμίζει ότι το Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο είναι αυτό που οδήγησε τον αγροτικό κόσμο σε απόγνωση. «Τώρα, η κυβέρνηση χύνει κροκοδείλια δάκρυα και προσπαθεί να παρουσιάσει το μαύρο-άσπρο», αναφέρει.

Καταληκτικά η Δώρα Αυγέρη υποστηρίζει ότι «η ΚΑΠ είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να τη διαχειριστεί η κυβέρνηση των συμφερόντων και της κοροϊδίας του αγροτικού κόσμου».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕξάρχεια: Πώς βρέθηκε στο φρεάτιο το έμβρυο – Τα δύο σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές
Επόμενο άρθροΣε δημοπρασία ερωτικές επιστολές των Έρικ Κλάπτον και Τζορτζ Χάρισο στην Πάτι Μπόιντ