Το… διάλειμμα για το Final-8 του Κυπέλλου και το πρώτο «παράθυρο» των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ τελείωσε και πλέον ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση της Παρασκευής (1/3, 20:00, Novasports Prime) με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας για την 27η αγωνιστική της Euroleague.

Όμως, η προετοιμασία των Πειραιωτών για το ματς με τους «πράσινους» διεξάγεται… μετ’ εμποδίων, καθώς οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος δεν μετείχαν στη σημερινή προπόνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διεθνής φόργουορντ έχει ένα οστικό οίδημα 5 χιλιοστών στον έξω μηριαίο κόνδυλο του δεξιού γόνατος και, παρά τις ενοχλήσεις, αγωνίστηκε κόντρα στην Τσεχία, αλλά έμεινε εκτός του αγώνα με την Ολλανδία.

Από την πλευρά του, ο Αμερικανός ταλαιπωρείται από μυϊκό σπασμό οπίσθιων μηριαίων αριστερά, τραυματισμός που τον ακολουθεί από το Final-8 του Κυπέλλου, με αποτέλεσμα να παραμένει εκτός «μάχης», λίγες ημέρες πριν τον αγώνα στο Κάουνας.

Στο μεταξύ, πρόβλημα υπάρχει και με τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ που έχει άμεση πλήξη στην αριστερή ωμοπλάτη και δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Ολλανδία. Με την επιστροφή της αποστολής της εθνικής από την Ολλανδία, ο 30χρονος γκαρντ θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί αν θα είναι έτοιμος για τον αγώνα στη Λιθουανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗ Bianca Censori σόκαρε τους πάντες με το αποκαλυπτικό κορμάκι στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο
Επόμενο άρθροΚομισιόν προς αγρότες: Έχετε βιώσει το τελευταίο διάστημα αθέμιτες εμπορικές πρακτικές;